Цените на мобилните телефони на приватен пазар во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Значи да не се прават повеќе офф-топици во Пазарете се Тука! а и за понатака да знаат сите членови кои се редовни посетители на форумов - дека во темава ќе се дискутира дали телефонот вреди или не вреди за таа сума.

Знам дека малце нападно и нецивилизирано се однесуваме спрема членот theprince :) но и он некогаш ќе стане член како безстрашниот кој се љутеше за 6680 дека сум откупувал премногу ефтино а сум ја продацвал 2 пати поскапо :pos:

па прво би го прашал принц, дали он би дал 4500 денари за толку квалитетен и моќен телефон?
синоќа продадов 7610 - само маската беше малце изгребана за 3800 денари.
к700 пред неполни 2 часа за 2500 денари комплет со орг слушалки.
продавам к610и за 4000 денари во перфектна состојба.
продавам 6600 со 256 картичка за 3000 денари
6280 со 512ка + нова орг маска - маската само 15е чини - 120е/

да те прашам онака чисто колку би го откупил моторола е365 купен во 2004 март за 15 000 ? и колку го продаваш нокиа н95 8гб ?

abe daj kazete cena na nokia 8800 arte i dali ste videle negde niz skopje da ima pls

Vaka znam i te razbiram drugar4e deka i ti sakas da zarabotis, sega eve ja mojata logika so koja jas nastapuvam i so koja gledam deka nastapuvaat i mobilarnicata sto e kaj mene .. tie mi go zemaat telefonot po cena koja e poniska a go prodavaat so cena koja e povisoka i toa e apsolutno vo red, na jas isto taka svativ sto ke im go prodavam niv mozam sam da si najdam kupuva4 i da si go prodam po cenata koja e vo mobilarata:) logi4ki zarem ne:)

P.S necrophilia si naprai i mala reklama za mobilnite sto gi prodava :))) se seguvam :)pozzz

Зашто да не?:helou:
Некро дарлинг колку е LG KG290 дали знаеш?:helou::helou:

А можи да се најди samsung e530? И колку отприлика му се движи цената?..

LG KG290
При-пејд Germanos: 2.975 ден.
со Cosmofon SELECT 230

Пост-пејд Germanos: 0 ден.
со Cosmofon SELECT 900

Vo Germanos

LG KG290
При-пејд Germanos: 2.975 ден.
со Cosmofon SELECT 230

Пост-пејд Germanos: 0 ден.
со Cosmofon SELECT 900
  • TFT Екран, 256K бои
  • Полифони мелодии (40 канали), MP3, Вибрации
  • Камера 1.3 MP, 1280x960 пиксели, видео
  • 5MB вградена меморија + слот за microSD (TransFlash)
  • GPRS, SMS, MMS, WAP 2.0/xHTML
  • Bluetooth и USB порт
  • Java MIDP 2.0, MP3/WMA/ААС++ player, FM radio
  • Стандардна батерија, Li-Ion 820 mAh
  • Време на разговор: 2 часа
  • Во мирување: 200 часа
  • Тежина: 90 гр.

да те прашам онака чисто колку би го откупил моторола е365 купен во 2004 март за 15 000 ? и колку го продаваш нокиа н95 8гб ?
8гб Н95-2 - 550е, фулл пак.
моторолата не ја откупувам, нормална вредност е околу 1500 денари.

abe daj kazete cena na nokia 8800 arte i dali ste videle negde niz skopje da ima pls
ја имав едно време, средина на јануари... моментално очекувам нова тура после 15ти февруари. Последната цена беше 750е.

Зашто да не?:helou:
Некро дарлинг колку е LG KG290 дали знаеш?:helou::helou:
телефони испод 150е, не ги следам и не ги работам.

8525 - AT&T (Cingular) шо пари се движат и до колку ако ми го понудат да го земам

Kако се движи цената за Моторола V3i напишете и на старо и нов!!!!

v3i на старо околу 3000/3500 денари, додека последна цена на ново беше 120 евра пред неполни 4 месеци.

Кaко иде n82?И дали го има на старо?
И како иде n95 на старо?

Kolku ide Nokia 6131 na staro, i dali bi ja otkupil. I Nokia 6630 so bluetooth slusalka od Cosmofon dobiena so godina dena garancija.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom