Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе, утре полага „братучеткати“ и денеска и притреба учебникот. Ами учебната почната е од ланиDeckiii utree bratucetka mi polaga biohemija, kade mozam da najdam e-ucebnik biohemija 3-ta godina sredno?? HELP![]()
Deckiii utree bratucetka mi polaga biohemija, kade mozam da najdam e-ucebnik biohemija 3-ta godina sredno?? HELP![]()
Bratucetka mi gi polaga vonredno predmetite koi i falat za farmacija tamu neshtoАман бе, утре полага „братучеткати“ и денеска и притреба учебникот. Ами учебната почната е од лани![]()
И пак испитот не го запишала сабајлево па утре да полага. Знаела дека ќе и треба, што не барала со време, вака од вечерва за сабајле и да земи некој да скенира учебник за да помогни од мерак за братучеткати пак нема да стаса а не пак нешто што тешко веројатно го има на нет затоа што не ни знаеме автори, како изгледа, и што всуштнос е тоа што го барате...Bratucetka mi gi polaga vonredno predmetite koi i falat za farmacija tamu neshto![]()