Е-учебник по Биохемија

• Креатор на темата Креатор на темата Prva
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 септември 2014
Мислења
8
Поени од реакции
0
Deckiii utree bratucetka mi polaga biohemija, kade mozam da najdam e-ucebnik biohemija 3-ta godina sredno?? HELP:)

Deckiii utree bratucetka mi polaga biohemija, kade mozam da najdam e-ucebnik biohemija 3-ta godina sredno?? HELP:)
Аман бе, утре полага „братучеткати“ и денеска и притреба учебникот. Ами учебната почната е од лани :D

Абе пак јас се уплашив помош, помош си реков недај Боже ногата ја имаш скршено.[DOUBLEPOST=1427215198][/DOUBLEPOST]Иначе невервам дек ќе најш е-учебник.

Аман бе, утре полага „братучеткати“ и денеска и притреба учебникот. Ами учебната почната е од лани :D
Bratucetka mi gi polaga vonredno predmetite koi i falat za farmacija tamu neshto ;);)

Bratucetka mi gi polaga vonredno predmetite koi i falat za farmacija tamu neshto ;);)
И пак испитот не го запишала сабајлево па утре да полага. Знаела дека ќе и треба, што не барала со време, вака од вечерва за сабајле и да земи некој да скенира учебник за да помогни од мерак за братучеткати пак нема да стаса а не пак нешто што тешко веројатно го има на нет затоа што не ни знаеме автори, како изгледа, и што всуштнос е тоа што го барате...

Ајде бе брад, уште ја чекам братучетка ти за приватни часови по биохемија, шо вака сеа ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom