Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Нормално е Мурињо да збори дека е кампања против Челзи, сигурно нема да брани друга екипа ама факт е дека е единствениот што збори против ФА и судењево, сите ќутат и трпат за да не добијат казни и негативна репутација, а судииве си проаѓаат без никакви санкции.

Еткинсон дефинитивно денес беше на наша страна, бидејќи имаше многу опасни стартови од наши играчи кои беа игнорирани од негова страна <3. За овие лигавициве не коментирам, тим на плачковци на чело со менаџерот. Големите играчи не за џабе се големи на теренот, овој денес што го играше последното дерби против најголемиот ривал се посра. Нека продава хот дог сега во Мерика. Ама дефинитивно, подобриот тим беше Јунајтед, јас не го видов Ливерпул во прво полувреме, ептен нешто после вториот почнаа да стегаат, ама џабе кога си тапа се ти иде тапа. Мојот омилен ривалски играч Емре Џан ме разочара и од друга страна израдува што изигра лошо. Али јебешга кога одбрал таков тим :icon_mrgr:
Сакам да ги поздравам ливерпулците да не тажат бидејќи тимот не им е спремен за во лш не па за во топ 4. Секогаш има наредна година и секогаш може подобро. Поз.

Не ми се верува колку лошо игра Ди Мариа. Што му се деси на чоекот?

После контроверзнот директен црвен картон на Стиви Џи, многу луѓе излегоа со свои мислења за истотот мислење.

"Судијата верувам дека го направи паметниот потег што за таков фаул досуди директен црвен картон на едно големо дерби, верувам дека јас и судијата подеднакво опасно го видовме тој фаул"- Изјави познатата музичка ѕвезда Стиви Вондер.

Ливерпул ептен слабо во прво. Лалана мораше да ја искористи шансата. После Џерард кога ги зезна, немаа што да бараат повеќе иако пристапот на Јунајтед не беше баш како што треба и можеа да ги казнат на крај.

Gerrard Crimes
Skrtel Crimes

Какви лоши потези :sramezliv:Џерард да се извини на фановите, на цедило сите ги остави. Потегот го осудувам исто како што го осудував Коста врз Џан и Шкртел, само Коста не попи црвен. Ме интересира висината на суспензиите. Шкртел можеше да го прерипа на крај, не му требаше...вакви мизерии не се поштуваат во ниеден универзум (n) Од друга страна и Џонс заслужи црвен како и Ди Мариа жолт. Ужас судење цела сезона. Цел тим одигра под ниво, Морено и Џан во прв ред.Имаше и ретки исклучоци кои се обидуваа да направат нешто позитивно и се обидуваа до крај (Ку и Хендо).
Браво за потегот да игра Мата, честито победа.

После контроверзнот директен црвен картон на Стиви Џи, многу луѓе излегоа со свои мислења за истотот мислење.

"Судијата верувам дека го направи паметниот потег што за таков фаул досуди директен црвен картон на едно големо дерби, верувам дека јас и судијата подеднакво опасно го видовме тој фаул"- Изјави познатата музичка ѕвезда Стиви Вондер.
11012376_10206118986201642_2505400199909602406_n.jpg

Какви лоши потези :sramezliv:Џерард да се извини на фановите, на цедило сите ги остави. Потегот го осудувам исто како што го осудував Коста врз Џан и Шкртел, само Коста не попи црвен. Ме интересира висината на суспензиите. Шкртел можеше да го прерипа на крај, не му требаше...вакви мизерии не се поштуваат во ниеден универзум (n) Од друга страна и Џонс заслужи црвен како и Ди Мариа жолт. Ужас судење цела сезона. Цел тим одигра под ниво, Морено и Џан во прв ред.Имаше и ретки исклучоци кои се обидуваа да направат нешто позитивно и се обидуваа до крај (Ку и Хендо).
Браво за потегот да игра Мата, честито победа.
Се извини...

Gerrard: "The decision was right. I want to apologise to my team-mates, the manager and supporters"

Се извини...

Gerrard: "The decision was right. I want to apologise to my team-mates, the manager and supporters"
тоа и очекував, не видов, пишувам на три фронта
кое разочарување...

Леле Хазард какво голче, 1:30 издржаа Хал :).

Може ли некој да најде статистика колку голови има Челзи постигнато во првите 15мин?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom