NSU

Вака сега. Оди на улицата позади ОУ Тодор Ангелески (таа што е одма позади него). Пред некое време имаше МИСЛАМ еден или два таму седеа на улицата. Не сум сигурен, ама провери

Абе има еден и кај сатот...имаше барем не знам го неам видено во последно...само то ме секира ...делови...иначе не пропуштам ваква шанса...

Volkswagen напиша:
Не знам дечки што да правам...барав на нет вака...никаде делови не глеам за NSU...ниту по огласи... :\

Недај боже нешто да се скрши или да се расипи...што ќе правам...

Ако имате броеви некој што има NSU-а растурени ова она...кажите...

Само тоа ме сеќира...деловите...иначе одма ќе ја зеам...
Neka ti donesat Oldimer Markt...prvot sto se vraka brgu od Germanija
otm_titel.gif

pa vo oglasite pod NSU.
Oldtomer paxis ti e odlicen magazin za restoratori...
www.oldtimer-markt.de

Абе за нови делови белки Грција ќе се најди нешто...

Не знам дали некое 101 да барам или ова NSU-то...

Изглеа дечки...ништо нема да биди со NSU-то...бевме прееска со Dzish така детално го разгледавме...не не бендиса...уба е за парите иако се глеа нешо крпена е на неа...изгребана е странично....ама нема делови и така што...

Количето не е лошо... Ама деловите се за него проблемот... Недај боже да ти откаже нешто поважно... Остана да седи пред зграда. Ке го дадеш на крај за старо железо. А пали вози е. Барем да се произведуваа уште... За Опел, Мерцедес, 101 ке комбинираш нешто од поновиве модели, пак ке најдеш. Ама за ова стар дел вадиш, и пак ако најдеш стар клаваш.

Epa sega toa e. Kolku pari tolku muzika:) Ke gledas da ne ti se rasipe:)

Како се гледа да не се расипе? Тоа не е млеко па ке го чуваш во фрижидер? Се си има свој век на траење... Муабетот е старо возило... Може ке трае уште 100 години, ама одкога ке се развози може 1000 ситници да се расипат. Најлошата варијанта е тоа што и да сакаш да го замениш делот... нема од каде да се купи.

Pa toj si e muabetot ja se zaebavav. Aj nesto karoseriski ako se zaebe ke inproviziras nesto ke sredis ama mexanikata,motorot mislam tuka nema pravenje.

За NSU нема делови, тоа е проблемот, ниту нови, само NOS делови ...или на eBay...се е импровизација, јас не сакам така!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom