Правиме филмови Кантер!

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување

daCky vs 5

прв клип ми е со сони вегас па не е нешто специал..

daCky vs 5

прв клип ми е со сони вегас па не е нешто специал..
Сони вегас ја имав,но има лимит за еден два месеца ке не можеш да ја користиш.Графиката ти е ужасна,пред се ми се допадна пукањето.

Сони вегас ја имав,но има лимит за еден два месеца ке не можеш да ја користиш.Графиката ти е ужасна,пред се ми се допадна пукањето.

pa za 2 minuti go napraiv ova kakva sakas da e grafikata a i plus 1vo video mi e i jas si ja kupiv sony vegas ne mi e samo za 2 meseca :)

- Testirav efekti

Да прашам нешто,демото ми трае околу 1 мин,може некој да ми направи некое солидно филмче?:pipi:

Да прашам нешто,демото ми трае околу 1 мин,може некој да ми направи некое солидно филмче?:pipi:
за солиден frag movie кај што секој нуб-изгледа ко про (без навреда до професионалците - часни изузетци) треба накај десетина клипови по 3-4 мин, и тоа само од фрагови...после тоа лесно се склапа во eye-catching video...:)

[video]http://www.sk-gaming.com/video/113247-peyz0r_aka_overPOWER_1v4__eco_round[video]
1v4 vs kajgana ама незнам как беше за видеото да го ебам :)

Ace @ gather-network.eu.
Можете да го гледате и во HQ.
Иначе најголема жртва е алексо187.:icon_cool.
Pc :)

Ace @ gather-network.eu.
Можете да го гледате и во HQ.
Иначе најголема жртва е алексо187.:icon_cool.
Pc :)
Spray and pray... Снимам демоа на гадер... Трчам по цела мапа да го утепам последниот... :baeh:
PS nice :]

Ваши видеа

Овде поставувајте ги вашите видеа.Ако има некој добро демо со фрагови 4 или 5 кутнато само да биде цв или микс нешто слично нека ми прати линк од демо на ПП и кое време се фраговите па ќе се потрудиме да направиме видео.

-Еве од мене едно клик

Незнам дали може видео само со слики али ја ќе ставам:)
Не е голем,али за прв пат незнам уште се што и како:kesa:

Незнам дали може видео само со слики али ја ќе ставам:)
Не е голем,али за прв пат незнам уште се што и како:kesa:
Как се вика песната шо е на клипот, ако може некој да ми каже...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom