Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сони вегас ја имав,но има лимит за еден два месеца ке не можеш да ја користиш.Графиката ти е ужасна,пред се ми се допадна пукањето.
daCky vs 5
прв клип ми е со сони вегас па не е нешто специал..
Сони вегас ја имав,но има лимит за еден два месеца ке не можеш да ја користиш.Графиката ти е ужасна,пред се ми се допадна пукањето.
за солиден frag movie кај што секој нуб-изгледа ко про (без навреда до професионалците - часни изузетци) треба накај десетина клипови по 3-4 мин, и тоа само од фрагови...после тоа лесно се склапа во eye-catching video...Да прашам нешто,демото ми трае околу 1 мин,може некој да ми направи некое солидно филмче?![]()
така е видеото ама,неке да се стаи..[video]http://www.sk-gaming.com/video/113247-peyz0r_aka_overPOWER_1v4__eco_round[video]
1v4 vs kajgana ама незнам как беше за видеото да го ебам![]()
Spray and pray... Снимам демоа на гадер... Трчам по цела мапа да го утепам последниот... :baeh:Ace @ gather-network.eu.
Можете да го гледате и во HQ.
Иначе најголема жртва е алексо187.:icon_cool.
Pc![]()
Как се вика песната шо е на клипот, ако може некој да ми каже...Незнам дали може видео само со слики али ја ќе ставам
Не е голем,али за прв пат незнам уште се што и како:kesa: