Правиме филмови Кантер!

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
abe simnav fraps ama nz kako se raboti treba da snimas klipce dodeka ti raboti frapsot ne svakam i nz od kaj da najdam kod za registracija

Добро клип4е Wolver1nE

staj si link od klipovite tvoi bre!

na youtube pishete Kill What You Can m1rchegfn i ke go dade mojot klip pozz

Некој ваши клипови направени.

Имам јас 5-6 клипа кој ги сака нека пише ќе му ги дадам:
stefan-dark@hotmail.com - msn
stefan_dark -skype
dark_king@im.sprint.net.mk - PSI
pozz

кога отвараш тема постави тука клиповите , ама темава нема да издржи долго имаше слична отиде во депонија:kesa:

кога отвараш тема постави тука клиповите , ама темава нема да издржи долго имаше слична отиде во депонија:kesa:
Брат да ставам тука нема да изгледа убаво поарно да ти го пратам а темава дали ќе отиде гале ми е.Важно е да се дружиме па др..:)

staj si link od klipovite tvoi bre!

na youtube pishete Kill What You Can m1rchegfn i ke go dade mojot klip pozz
Да ама на youtube е подруга сликата да ја гледаш неголи да ти го пратам клипот па затоа не ставам линкови од youtube:)
pozz

abe simnav fraps ama nz kako se raboti treba da snimas klipce dodeka ti raboti frapsot ne svakam i nz od kaj da najdam kod za registracija
Епа кога ќе уклучи игра нека ти стои фрапсот уклучен и додека играш стиснуваш F9 и те снима...
pozz

Ја незнам како да направам филмови кантер ова можзам и компјутерот да го треснам од земја ај ве молам кажете како

Ја незнам како да направам филмови кантер ова можзам и компјутерот да го треснам од земја ај ве молам кажете како
Напрај го тоа што можеш.:pipi:
Нема потреба од филмови.

Синко толку си јак ?? Ами ако те тресни тој тебе од земја ? ^o)
:tapp:

Синковци а да преќинете да се препукувате,да не ви дадам казна 2-3 недели да не играте кантер :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom