- Член од
- 7 март 2008
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 0
abe simnav fraps ama nz kako se raboti treba da snimas klipce dodeka ti raboti frapsot ne svakam i nz od kaj da najdam kod za registracija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некој ваши клипови направени.
Имам јас 5-6 клипа кој ги сака нека пише ќе му ги дадам:
stefan-dark@hotmail.com - msn
stefan_dark -skype
dark_king@im.sprint.net.mk - PSI
pozz
Брат да ставам тука нема да изгледа убаво поарно да ти го пратам а темава дали ќе отиде гале ми е.Важно е да се дружиме па др..кога отвараш тема постави тука клиповите , ама темава нема да издржи долго имаше слична отиде во депонија:kesa:
Да ама на youtube е подруга сликата да ја гледаш неголи да ти го пратам клипот па затоа не ставам линкови од youtubestaj si link od klipovite tvoi bre!
na youtube pishete Kill What You Can m1rchegfn i ke go dade mojot klip pozz
Епа кога ќе уклучи игра нека ти стои фрапсот уклучен и додека играш стиснуваш F9 и те снима...abe simnav fraps ama nz kako se raboti treba da snimas klipce dodeka ti raboti frapsot ne svakam i nz od kaj da najdam kod za registracija
Напрај го тоа што можеш.Ја незнам како да направам филмови кантер ова можзам и компјутерот да го треснам од земја ај ве молам кажете како
Синко толку си јак ?? Ами ако те тресни тој тебе од земја ? ^o)Ја незнам како да направам филмови кантер ова можзам и компјутерот да го треснам од земја ај ве молам кажете како
Синко толку си јак ?? Ами ако те тресни тој тебе од земја ? ^o)
![]()
аиии синково смешки почнал да кажува .. како мал мора шегата или смешката да те викале тебе..синко ? ти ногу голем бе? со што те ранат дома ?