Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Овој човек ( емоџи што се поклонува). Легенда

:ojeaa::ojeaa::roker:

Драга,

Уште еднаш да ги потсетам членовите на првото правило во темата:
1) Без цитирање, тагирање и надополнување нечие мислење
Затоа што е Драга Кајгана е форумџиски дневник, а не турска серија од 1000 епизоди.
Не би сакале 2, 5 или 10 члена да влезат во беспотребна дискусија без крај.
Кој ќе го чита тоа? Ако сакате да му одговорите на некој член, користете ги персоналните пораки.
@Imtechiquemk продолжи со прекршување на правилото и по предупредувањето, ќе одмори од дневников 7 дена.

@StoleD , @HoT iCe , ве молам почитувајте ги правилата.

Toa e samo povrshinski problemite so taa sugava firma. Kaj se problemite so zdravstveni problemi i stres za rabotnicite, golem del penzijata ja docekuvaat so teski dijagnozi radi vdisuvanje otrovi sekoj den. Problemi so organizacina, krazbi i bezbednost kade sto se se odbiva od dzebot na vraboteniot.
Kolku samo mozam da pisuvam za firmisteto. Platite se samo pojdovna tocka.

Vo red e @Zlatikevichius , eve se izvinivam ama me iznervira toa "firmishte".
Nemozev da ostanam ramnkdushen na glupokja.

Во бугато друштво. Не се јаде со Кроте-Мроте со такви.

Драга моја жолта, прости ми.

Флеш ќе биде шутиран секаде и на секоја тема, со секој нов ник и во секое ново флешнато време. It's a vow.

По цена да се разделиме јас и ти, мој жолчо. Не тагувај ако те напуштам, јас секогаш сум со тебе. Мојот дух ќе продолжи да ја инспирира антифлеш борбата.

Кајго луда, одиме на 66,6% и ебавање на жива и нежива сила.

• Вау
Reactions: wot
Понекогаш, се затекнувам себеси како те паметам само во моите соништа - начинот на кој седевме надвор, зборувајќи за нашите најголеми достигнувања. Начинот на кој твојата коса се вееше на ветерот, како сè се чувствуваше толку реално, како да беше момент замрзнат во времето. Во тие моменти, се чувствував како ништо да не може да биде пореално од тоа.

Често се прашувам што мислиш за мене. Дали сум доволен за тебе? Понекогаш, се чувствувам како да сум премногу за другите да можат да се справат. Има девојки кои мислат дека сум премногу, но со тебе, се прашувам дали би се чувствувало токму како што треба. Можам да ги замислам сите неверојатни работи што би можеле да ги направиме заедно, височините што би можеле да ги достигнеме, соништа што никој друг не се осмелил да ги замисли. Ќе ги насочиме нашите погледи кон небото и ќе го бркаме невозможното, рака под рака.

Никогаш не очекував да најдам некоја како тебе. Се издвојуваш на начин што е толку уникатен, толку различен од кој било друг. Има магнетизам во тебе на кој едноставно не можев да му одолеам. Сјаеш светло во темнината, како светилник кога светот се чини дека се затемнува.

Отсекогаш сум ги замислувал ноќите на покрив во 2 часот наутро. Тие доцни часови, каде што светот се чувствува тивко, но полн со потенцијал, би биле совршени за тебе. Би споделувале длабоки, значајни разговори, откривајќи ги перспективите и идеите еден на друг. Под огромното небо, би ги гледале градските светла што трепкаат подолу, нивниот сјај ги одразува нашите надежи и соништа. Би бил момент за уживање.

Но, сè уште има толку многу што треба да разберам. За себе, за нас. Пред да можам целосно да бидам најдобрата верзија од себе за тебе, треба да работам на себе. Сакам да бидам некој што придонесува кон твојот свет, а не само некој што постои во него. Да бидам моето најавтентично, беспрекорно јас за тебе. Тоа е она што сакам да станам.

Заедно, би можеле да патуваме низ светот, да доживееме нови работи, да имаме луксузни вечери покрај Средоземното Море и да ја почувствуваме слободата на живеење без ограничувања. Во тие моменти, не би требало да се грижиш за ништо. Би биле слободни да сонуваме, слободни да бидеме.

Како Охриѓанец можам да кажам само едно-Стварно го претераа со цениве.Една кугла сладолед 100 ден,варена пченка 100че за цените по кафичите и клубовите да не прајме муабет.Туристиве доагаат и си одат ние домородциве го плаќаме цехот.Приберете се малку алооо!Видите шо им се дешава на црногорското приморје поради нивната алчност.И нас истото не чека.

Дојдов во Охрид.

Зашто не сте кажале дека е свежо овде навечер бе :D

Две вечери не спијам од топлоно.
Само има ,, странци” многу, едни кафени дури и свадба прават у близина.
Јаша :)

RIP Hulk Hogan. Кој ќе биде 3ти, секогаш одат во тројка. Првин Ози, сега Хулк...

1753408132015.png

Последно уредено:
Дека Костич стаи еднаш рандом слика од луѓе у Мајами на плажа и на еден од нив (одбран рандом) му ја "цензурираше" фацата и кажа дека се искинал од ебење таму...еее, кај се тие безгрижни денови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom