Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драг Жукисаурус, лудите атакуваат свесните хибернираат. Постоењето на Универзумот е под закана, доживуваме сериозно поместување од патеката на Животот. Дали е случајно или не ќе дознаеш во следното мислење од дневникот на СтолеД.

Passed down to you...
Деновиве тајфава што кисне во подфорумов за музика ме навлече на one-per-day album од разни изведувачи па се навратив на неколку подзаборавени албуми што ми дремат по аудио касетите што некад моиве ги собирале/преснимувале. Си реков зашто да не напраам еден вид на „дигитализација“ преку спотифај па деновиве сум преокупиран на правење плеј-листи (а со тоа и оживување) на подзаборавените аудио касети/винилки. Не дека можам да си ги пуштам на стариов маранц, ама имам некои ленти кои се во страшно очајна состојба ради безбројпати преслушување. Се осеќам ко Chris Pratt во Guardians of the galaxy кецот :D.
So says Saladin...

Дк,
Пе се же јаките хехехе

Непобедливите хехехехех

Драга Кајгана,

Јадев во филипински ресторан среде Пиреа :) И на крај кога порачавме вода ни донесоа две пластични шишиња од по 1,5л Загори вода (ја има и во КАМ) :)
Аххх.... Работите што ги праам за Ајза... Повеќе детали ТУКА :)

IMG_20250514_141655.jpg

Драга, денес на Костич му е роденден, лик кој тресе пепел од цигара во папок пошо го мрзи да стане по пепељара. Среќен нека е, тибам фацата :D

Последно уредено:
Кога ќе прочиташ од некој ропак дека Охрид бил жабоктечина,а холангани,британци италјани купуваат куќи и станови заради мирот и убавината шо ги нуди.Ама на лик од пред коперација не можиш да му објаснуваш,батали го.Големи комплекси се тоа,не е заебанција!!

Костиќ?
Кој ми пцуеше дете у поруке и ми претеше за ништо? Предизвикаме на дуел, ја му договори да се видимо куде авионче у Аеродром и не дојде зшто е ПИЧКА!!!!

Роѓендан му е?
Заѓан да му е.

Последно уредено:
Safe to say дека првиот крак е Дубаи за носталгичарки каде што пар селски газди на бич барови и дискотеки ги замочуваат нашите старлети. Уште она црепон Моно Алекс кога ќе го видам со дечишта како се слика по коњопои и сепариња со тоа вештачките зуби…

После 3 години и кусур месеци решив да сменам работа (нормално за поголема плата, подобри услови и според струка) и добив работа што ја сакав и од моите познаници добив честитки и благослови, а од најблиските колку ќе сум трошел гориво и дека не ми се исплаќа.
Крв да серам следен пат ако кажам што планирам и што ќе правам на горенаведените.

Кајги, ништо не ме плаши повеќе од ова.

Attachments

• Screenshot_20250715_211321_Instagram(1).jpg
    Screenshot_20250715_211321_Instagram(1).jpg
    48,6 KB · Прегледи: 13
ДК,

Во МРТВ немале вода. А болниците ги проверил некој у кое стање се. Оние у МРТВ секако не се ни на работа, се ладат по кафичи. Шо праиме со хигиената во болниците?
Нема сапун кај што лежи опериран човек. Камоли нешто повеќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom