Дк многу сум радосен за поразов. Силно навивав за македонија да изгуби, не можам да опишам колку ми е мило што изгуби. Толку многу ме преплавија емоции, солзи радосници ми течат река прават се поплавив дома.
Како викна комшика од памет ме извади, прво помисли па муж гу тепа. А оно жена се радувала на гол против Австрију. Џабе станува да га зему телефон да врту у полицију.
Фрустрациите и комплексите се многу заебана работа. Со оглед на тоа дека за некои мизерни особи и тешки noliferi тешко е да се соочат со тоа во реалниот живот, својата мизерија ја истураат тука на форумов. За нив тоа е најголемиот успех во нивниот празен живот, да спамаат на форумов. За жалење се.
Ne e ubavo covek koga e sreken na tugata nesreka bez razlika na pripadnost i pol sekoj treba da se raduva sto e makedonija na evropsko sepak makedonija ni e zaednicki dom na site nacii koj sto ziveat ovde
A za porazot iskreno mi e krivo no da ne gubime nadez imame uste 2 utakmici i treba da se dokazeme i pokazeme
Napred MAKEDONIJA
Само затоа што некој не трпи однесување на навивачи,не значи дека се радува за пораз.Едноставно,не му/ѝ е гајле.
Не се потресуваат сите за пораз на спортски натпревар.Не сакаат сите спорт.
Има побитни нешта во животот.
Ја искочив на тераса додека траеше фудбалот и надвор беше ко да има полициски час! Сите си навивале за црвено жолтите.
Инаку супер беа дечките. Борбено, пожртвувано и храбро. Можеби малку стегнато да, ама стварно немам замерки. Мислам дека во поглед на квалитетот на играта беа нашите подобри, а и имаа доста повеќе шанси за убави погодоци. Сепак, на крај не се бројат шансите туку погодоците. Како и да е, немам некои преголеми очекувања за пласман, чисто онака убаво ми е да гледам и да навивам за нашата репрезентација. А и да го читам тестостеронот низ темиве за европско на форумов! Има многу интересни забелешки и вицкасти досетки и често пати знаат да ми го разубават денот онака позитивно.
Овие денови се чудев кога некој ќе ми речеше дека не го интересира европското и дека нема да ги гледа нашите.
Ама денес скролам низ ФБ и видов дека се играло и финале на ЛШ во ракомет. Немав појма искрено... И ми текна дека тие што пратат ракомет може и мене ми се чуделе кога имало големо ракометно првенство а јас сум бил незаинтересиран. Така да секој си има свој интерес и нема замерки за тоа.
Драга, на секој турнир каде учествува Македонската репрезентација се појавуваат повеќе тренери од што има играчи. И после пораз вакви такви онакви. Све испод титула да ти било разочарување. За мене секоја партија на Македонците во турниров е успех и играчите после тешкиот пат заслужија секоја поддршка па и да изгубат. Ај уште некој ден па ќе изчезнат 90% од тренериве толку брзо колку што се појавиле.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.