Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга Кајгана,
Јас стварно незнам што им стана на луѓево. И најмала ситница на нив да не им се свиѓа, они се формираат нивни движења, секти, организации..........., па го уништуваат и она малку добро што останало. Порано викаа како иде времето напред се побетер и побетер ќе биде, ама не очекував дека тоа ,,побетер" олку брзо ќе стигне.
:noze:

Другарот Инглориус е во право, сте би побкрале датумите и ликовите :D

Е сеа, од тие шест, дали тројца имале некои други намери освен борба за Македонија, читајте историја и сами проценете си.

Драга...

... со оглед на тоа што летово не живеев ко што треба, туку нон-стоп го учев предметот за кој се збори за „шесторицана“ (и го положив со flying colors), морам да се согласам со @Inglourious Basterd. И да додадам дека сите шест имале намера да им биде борба за Македонија, не бил никој про-една околна држава, про-друга околна држава, или про-трета околна држава. Све друго е conspiracy theory од аматери-историчари кои прочитале 5 реда статија на друг аматер-историчар, и се сметаат себеси за историчари, за разлика од некои други кои го посветиле животот на истражувањето на оваа тематика, висејќи по архиви, над документи и пред разни литератури.

*воздивнува со задоволство и со smug face* :cool:

Која гадотија од сон ја сонував сабајле. Крлеж на рака ми се зари. Трчи трчи на доктор да отидам. Цел се препотив. Дур да стигнам крлежот цел в рака влезе и се затвори кожата ко ништо да не било. (гледање хорори бајо мој)
И сега дека сум интелект неам потреба да отворам соновник ко мајка ми да видам што е пораката на сонот. Тоа значи дека ќе најдам девојка која ќе ми влезе под кожа, ама нема да е вистинската воопшто. Како Бос, мистеријата решена. Ај шетња, следна моја симпатијо. На друг тие финти.

Zdravo Kajgana,

Na deneshen den, jas kako eden od potomcite na Solunskite Atentatori imam istorijska obvrska da frlam edna bomba i ovdeka na ovoj forum.
Se raboti za edna virtuelna bomba vo forma na zborovi.
Taa nema za cel da predizvika nikakva materijalna ili pak virtuelna shteta na serverot ili vrz administracijata na forumov.
Mojata bomba ima za cel da ja rasprska vistinata nasekade po svetot.

sodrzhina:

Velat deka obidite na DPMNE da dovede stranski investicii vo RM so cel da ja zajakne i ispravi na noze potkleknatata makedonska ekonomija se poveke od ochigledni i dostojni za pochit.
Shto e sekako vistina i mora site nie bez razlika na koja partijska opcija sme simpatizeri da ja prifatime kako doblest.

Isto taka sakam da upatam kritika do simpatizerite na DMPNE koj poveke pati ukazhuvaa na toa deka SDSM nema doneseno stranski investicii vo RM odnosno deka nema interes, volja nitu pak angazhman za toa vnatre vo partijata.
Toa ne e tochno!
SDSM ima doneseno stranska investicija vo RM...dodushe edna e samo, ama fakt e deka ima.

SJO e stranskata investicija na SDSM vo RM.

So dolzhna pochit kon vistinskite makedonci. Makedonija vechna da ni e!

PS.Nazdravje bombata. Adminite neznaat da baniraat. Trupovi se.:icon_lol:

Абе другари, @RickyLFC9 цело лето го учел предметот, а ја едини лајк му остаив на коментарот...

Каде ќе ви оди душата бе !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom