Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Таман планирав годинава да дојдам на карневалот и плус се погоди како порачана датата - другиот ден не се учи и сеа ме стегна темпретатура 39:toe: До вторник има време ама сепак не можам одма да шетам натаму наваму. Ај наредна година.

Т.Е. Иди во Струмица за да го видиш Скопје:).....ќе си останам јас во Скопје, Струмица не фала. Одиш се опушташ и се појавуваат „Фрајерите„ да го тепаат Скопјанецот. ТОП:vozbud:
]

бре кој вика така се појавуваат „Фрајерите„ да го тепаат Скопјанецот.

дај молим те ела па ке видеш дали е така

а Струмица за Скопје моментално е ЊУ ЈОРК :toe::toe:

Малеее!!За време на карневалот има да биде фешта!!!Оваа година
ќе биде најјако!!!!

хаха сакаш да кажеш дека се плашиш од струмичаниве :pos2:

инаку секоја наредна година се поубаво и поубаво си поминувам се надевам дека и оваа година ке биде супер

Инаку кој е за доаѓање во Ср а нема друштво слободно нека се јави добредојден е

Обрати се кај Ајверсон,ќе ти помогне со маската,може и нема да треба да се маскираш:pos2::pos2:
А извини,што точно ќе испушти,не го лажете девојчето,исто како да шетам на кеј покрај кафичите,со истите цени,со истите луѓе,само малце повеќе гужва можеби и мирис на скара

Т.Е. Иди во Струмица за да го видиш Скопје:).....ќе си останам јас во Скопје, Струмица не фала. Одиш се опушташ и се појавуваат „Фрајерите„ да го тепаат Скопјанецот. ТОП:vozbud:

Ako не сте во можност или неможете да дојдете, бар не ја тупете. Не сте многу смешни ко пробувате со иронија. ..
Бушав, ако мислиш дека дека не испушта девојчето ништо важно, ок. На нејзе е да реше.
Точкест, with all the respect, у било кој град да одиш и да се правиш џек ке ти се збираат итн итн селски глупости така?

еј ќе пее ли КОСТА БУРГОВ на отварањето:smir:

За тие шо нема да можат да дојдат на карневалот.....

За тие што нема да можат да дојдат на карневалот, истио можат да го следат relatime тука.

:gorda: бреј супер сеа на нет ќи може да гу ѕиркум јеее
п.с. може ли сеа некој да застане тама со един голем плакат Р. Струмица или Р.Кајгана???!!!

Камерата работе ного арно, моментално си го гледам ... центаро
mysmilie_2836.gif
a и ич не сецка, значи може и да се гледе онлајн карневало :)

Камерата работе ного арно, моментално си го гледам ... центаро
mysmilie_2836.gif
a и ич не сецка, значи може и да се гледе онлајн карневало :)

И на мене ме израдува тава, само баш на карневалите да не е преоптеретано и ништо да неможаме да видаме.

Зависи и колку ќее осветлен плоштадо, камерата мош на темно да не е толко арна :S А и како шо викаш, од голема преоптеретеност можно е да не функционире линко :S ... ама ај да се надеваме оти ќее арно а? :helou:

ЕЕЕееееЕЕЕ ама сте песимисти.....:pos2:

Ќе може ли цела манифестација да се слегне после како видео материјал?

Јас ќе бидам присутна ама веројатно повеќе низ кафичите... Имам задолжение да го снимам карневало, а малко потешко оде у гужвата да се мачам да снимам.
Или ќе треба да терам снимани CD-а од Вис или Интел :pos:

На вечер се гледа уште поубаво..а тие шо се од Струмица ќе можат да го гледаат и на телевизија на инфо каналот..................

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom