Мајстор за BMW?

• Креатор на темата Креатор на темата Vamos
  • Време на започнување Време на започнување
Се наоѓа за 1500 со карбон внатре поново од 2001?
Е колку релано вреди 14-15 години стара кола?
Карбон фолијата во графика е 1200 ден м2 а по маалските продавници за авто делови е 600-700 денари м2[DOUBLEPOST=1425069875][/DOUBLEPOST]
ќе најдеш негде такво bmw за 1500 евра сигурно
Не ни барам затоа што секоја германска кола е преценета.

Е колку релано вреди 14-15 години стара кола?
Карбон фолијата во графика е 1200 ден м2 а по маалските продавници за авто делови е 600-700 денари м2[DOUBLEPOST=1425069875][/DOUBLEPOST]
Не ни барам затоа што секоја германска кола е преценета.

Со право се ценети,кој друг европски производител е поквалитетен од БМВ,Мерц, Ауди?? Пежо? Рено? Фиат? Алфа? Волво?
Со самото тоа што цените за 10 год, старо БМВ и цените за 10 год старо Пежо 406 е скоро дупло,тоа треба нешто да ти кажува.

Јас секогаш би одел варијанта 14 год старо БМВ,отколку 4 год стар Шевролет калос или такви срања.

Со право се ценети,кој друг европски производител е поквалитетен од БМВ,Мерц, Ауди?? Пежо? Рено? Фиат? Алфа? Волво?
Со самото тоа што цените за 10 год, старо БМВ и цените за 10 год старо Пежо 406 е скоро дупло,тоа треба нешто да ти кажува.

Јас секогаш би одел варијанта 14 год старо БМВ,отколку 4 год стар Шевролет калос или такви срања.
Самата цена кажува дека е преценето секое германско возило.
Ќе кажеш дека е поевтино за одржување при тоа не земајќи во предвид дека со тоа што е двојно поскапо ново или половно си го платил односно преплатил одржувањето а сите возила во приближен временски интервал исто се расипуваат

А било кој шевролет,даеву,дачија поклон да ми го даваат не го земам
Било кое BMW ама вакво
Стои во витрина никаков трошок нема а периодично само прашина се бриша

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom