G
grande-juve
Гостин
Сакав Бојхуд али тоа е, сепак браво за Брдмен, одличен филм 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За мене, а верувам и за многумина други ова беше најголемото изненадување годинава. Ај што Lego Movie кој собра вкупно 47 награди и уште приближно исто толку номинации не доби ни номинација, па уште и вториот фаворит, How to Train Your Dragon 2 кој зеде 14 награди од кои и еден Златен глобус и освои уште 42 номинации беше победен од Big Hero 6 кој никој не го ни спомна како можен освојувач на Оскар. Колку само за илистрација, Big Hero 6 освен Оскарот освои само уште 8 награди, од кои ниту една поважна. И мене ми беше сосема ОК филм, но далеку од нивото на било кој од сите досегашни 13 освојувачи на Оскар (да, дури и од Wallace & Gromit: The Curse of Ware-Rabbit). HTTYD2 според мене беше за нијанса дури и подобар од првиот дел за кој Оскарот за 2010 беше невозможна мисија во битката со Toy Story 3. Ајде, ќе стискаме палци за третиот дел, па може нему исто ко на Toy Story 3, конечно ќе му се посреќи.Big Hero 6, просечно ок филм кој добро си почна, а заврши ко уште еден филм за (супер)херои...
Што реков јас за Нил Патрик Харис?За Нил Патрик Харис, колку сакајте критикувајте ме, ама мислам дека беше на висина на задачата. Јас очекував далеку поочаен настап од ова, па морам да признаам дека сум пријатно изненаден. Sorry @Io Sono Interista , ама Ен Хатавеј да не беше подобра случајно?