време е да вратиме еден од Роџерс и Бенитез. Роџерс дефинитивно го играше најјакиот фудбал на планетата тој период. Конечно Клоп си иде па малце промени да има, ептен ја затупе, дури и фановите на енфилд изгубија мотивација со него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Криво ми е што си оди. Полн погодок беше кога дојде и за мене најтренер што Ливерпул го имал досега. Ако можат да го земат сега Чаби Алонсо би било топ.
Многу убаво од страна на Ливерпул што му дадоа можност на Ериксон да го води Лвиерпул барем на една утакмица.А и убаво беше да се види Фернандо Торес во црвен дрес (тоа синиот дрес не му стоеше
)
![]()
Одбраната мора да се појача, штопер и лев бек. На другите делови на теренот сме горе долу покриени, со тоа што јас би земал централен напаѓач бидејќи Жота е стакло, а Дарвин едноставно не го бива таму. Иако Диаз добро се покажа како централен напаѓач мора да признаам.Ептен добра прва полусезона со исти тим и нов тренер.
Сварно можемо да бидемо презадоволни од све што се дешаваше до сега.
Веројатно свежата крв од новиот тренер ептен добро им влијаеше на играчите и свите некако ми играа со полна плуќа.
Некако и Салах како Салах не ми е толку оптеретен... игра таму десно, немаш осет дека се од него зависи и дека мора он да биде тој, а пак е главна фиугра. Некако точно ги има наредено работите за у секој момент да може да блесне некој.
Со пофалби можам на сите страни пошо сварно сум задоволен.
Од друга страна има тука и за крепње, купување бек ап опција, нов лев бек итд.
Пример од кој се повреди Конате примаме екстремно глупи голови. Тука се гледа немањето на сериозна бек ап опција на стоперска позиција. Се прае огромна луфта и ради климавата форма на Робо. Куанса ми е изгубен од кој го смени во првата или втора ут., како со страв да игра, Гомез од друга страна е сасвим коректен. Робо ептен е паднат у дефанзива, се труди, не викам не, ама некако многу прави утки, касни реакции... може и годините го јадат, а свежа крв тука би било перфектно. За замена не знам кој би бил добар. Робинсон може и по име највише ми прае ќејф, а богами и Керкез излеа добро.
Иначе каков монструм е Салах... па не знам, ама ова според мене му е најдобра сезона.![]()