Peugeot

• Креатор на темата Креатор на темата Peugeot
  • Време на започнување Време на започнување
И плус повеќе се расиупува од Голфот оти нели Голф е тоа :icon_lol: Него кажи колку даваш за голф тројка 1.9 тди 90 кс?

Тражи му 4000,ако не ценкај се и дај му го за 3999 евра.Под тоа не го давај. :)

Ја кога јадев гурабии дека во старт се поскапи Голфовите..Ете ти најчиста споредба..Иста година,иста коњажа..Ма јебем и Голф и све јебем..

Последно уредено:
Ја кога јадев гурабии дека во старт се поскапи Голфовите..Ете ти најчиста споредба..Иста година,иста коњажа..Ма јебем и Голф и све јебем..
Па тоа дека идат и на зејтин затоа :icon_mrgr:

Што е тоа кодирано палење имобилајзер?

Дечки, купив јас 307 али клучот шо е со далинско е изгубен, го имам само резервниот и ја одклучвам на брава.. Централното све си работит, али неам далинско и морам на брава.. Можно е некако да земам друг клуч и да го напрам да ми е со далинско, или не морат клуч нека бидит само далинско али да функционират?

Дечки, купив јас 307 али клучот шо е со далинско е изгубен, го имам само резервниот и ја одклучвам на брава.. Централното све си работит, али неам далинско и морам на брава.. Можно е некако да земам друг клуч и да го напрам да ми е со далинско, или не морат клуч нека бидит само далинско али да функционират?

Тргај до автоелектричар,тој ќе ти каже што да правиш

Ој до кај Славик во Лескоец требит да ти го средит за 2500 денари некаде, или прашај и кај Маџарон дал прат ама јас за голфон кај Славик го праев клучот 2400 ден ми зеде, прам муабет пред 5 год негде.

Нов клуч со далечинско само во еуроимпекс ама има да те одерат.
По исплатливо ти е да си монтираш ново централно или аларм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom