Peugeot

• Креатор на темата Креатор на темата Peugeot
  • Време на започнување Време на започнување
Седни,позајми,изнајми па вози француско возило да ја видиш разликата.
Во голфот бубрезите ќе ти изместат до подвозје
Па за разликата во цена од 1600 евра,мотор ќе купам и пак ќе бидам поголем манга
Кола од компакт класа се купува за да ти врши работа, за да бидеш манга ти треба премиум бренд на автомобил.
Нешто се буниш

Хди во споредба со 1.9 ТДИ е далеку полош мотор. Тоа пежо 307 ќе се распадне на македонските друмови.

Па не би рекол. Пријател мој има од 2006 исто такво само црно е, го продаде 5800 пред 2 месеци. Види, мене јасно ми е како се вреднува голфот на балканот, ама тој што знае да цени кола, ќе си увиди што е и како е.
Не е само на балканот, туку добро зачувано пежо во Германија речиси бесплатно се продава по плацевите, што не можам истото да го кажам и за некој крш голф.

Не е само на балканот, туку добро зачувано пежо во Германија речиси бесплатно се продава по плацевите, што не можам истото да го кажам и за некој крш голф.

Кој германец купува Пежо ?

Па нормално дека ќе го продаваат поевтино пежото, нивно возило е голф. Немаш ти појма колку они само си ги вреднуваат своите автомобили. Оди во Франција да видиш кое полесно ќе го продадеш и за кое ќе земеш добра цена.

Само луд и глуп човек може да даде 6000 евра за голф 11 години стар.
Немој така. Голфот е правен од челик невиден во светот. Материјалите внатре се од некоја непозната пластична материја, која не крцка, не се крши итн. Плус вози на црвена нафта, што е најбитно. Вреди секој денар.

• Ми се допаѓа
Reactions: any
Немој така. Голфот е правен од челик невиден во светот. Материјалите внатре се од некоја непозната пластична материја, која не крцка, не се крши итн. Плус вози на црвена нафта, што е најбитно. Вреди секој денар.

Ја да имам голф стар 10 години ќе го продавам за 10 000 евра ќе се најде некој глуп да го купи веруј.

Голфот уствари доаѓа поскап и од БМВ
http://www.vrapce.mk/ad/77268
Голф FTW :love:[DOUBLEPOST=1423401801][/DOUBLEPOST]
Ја да имам голф стар 10 години ќе го продавам за 10 000 евра ќе се најде некој глуп да го купи веруј.
Јас и така планирам мојот 3 1.9 тди да го продавам :D. Кељав колку даваш? :cool:

Голфот уствари доаѓа поскап и од БМВ
http://www.vrapce.mk/ad/77268
Гофл FTW :love:[DOUBLEPOST=1423401801][/DOUBLEPOST]
Јас и така планирам мојот 3 1.9 тди да го продавам :D. Кељав колку даваш? :cool:

BMW да одржаваш треба да имаш цеб до колена и вреќи пари.
Ајде споредете Пежо 307 деловите колку чинат и колку често се менуваат и оние на Голф 5. А за моторот не се праи муабет еве Валво знае и ќе каже. 1.6 ХДИ има фабрички проблем со дизајнот на ситото на уљната пумпа. И затоа 1.6 ХДИ се поефтини од 1.4ХДИ.

Ајде споредете Пежо 307 деловите колку чинат и колку често се менуваат и оние на Голф 5. А за моторот не се праи муабет еве Валво знае и ќе каже. 1.6 ХДИ има фабрички проблем со дизајнот на ситото на уљната пумпа. И затоа 1.6 ХДИ се поефтини од 1.4ХДИ.
Ситото на уљната пумпа тебе ќе ти го дадеме тоа задоволство да го смениш

И плус повеќе се расиупува од Голфот оти нели Голф е тоа :icon_lol: Него кажи колку даваш за голф тројка 1.9 тди 90 кс?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom