The Voice - Najljepši glas Hrvatske HRT

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Дека ќе го гледам, нема да го гледам, од проста причина што нема да се емитува на нашите канали, туку на Интернет.
Дека ќе биде интересно и гледано, ќе биде, но не колку Ѕвезде Гранда.

И незнам зошто не направат некое вакво музичко шоу/натпреварување и кај нас. Аман, само со туѓи пердуви се китиме...:rolleyes:

Интересно и хрватско музичко шоу ли следите во Македониjа ? Знам дека гледате и српски емисии. Само не знам дали вопшто имате македонски ? Не сакам да провоцирам али сум сигурен дека ако се отвори тема за кое било бугарско музичко шоу не знам дали ке има и еден коментар. Сакам да прашувам дали некоj случаjно е гледал барем еден епизод од бугарски X factor или Voice of Bulgaria ?
Да.

Што сакаш да кажеш со ова ? Немам поjма како обшто има ова песен на ова жена коjа талентирани музиканти во музичките формати. Нали знаеш дека ово е постирано за да има смех и забава. Сигурно еден час го дири ова видео и не знам со каква цел ?

Имашеи еден хрват со македонско презиме

Што сакаш да кажеш со ова ? Немам поjма како обшто има ова песен на ова жена коjа талентирани музиканти во музичките формати. Нали знаеш дека ово е постирано за да има смех и забава. Сигурно еден час го дири ова видео и не знам со каква цел ?
Не сум сигурна што ме прашуваш, извини. Инаку би ти одговорила секако.

Во каква врска jа постира ова коjа пее Кен лии ? Разбра.
Разбирам сега.
Врската е таа што многу работи од ова шоу ме одвратија од гледање на што било бугарско.
Оваа госпоѓица е само еден дел од чудесиите.
Хрватските/српските емисии од овој тип се поинтересни, од Операција Триумф, па X-Factor и сега The Voice. Шабанските не ги коментирам, иако имам гледано неколку епизоди од Пинковите, и не е воопшто страшно (многу пострашно го замислував целото шоу).

Бугарската музика генерално, ми е далку од симпатична, до сега барем немам слушнато една бугарска песна која ми се допаднала, второ, многу малку го разбирам јазикот, па не ми се слуша музика која не ја разбирам, и трето, трендот во Бугарија, на изгледање и однесување, ми е далку од привлечен.

Тоа се моите причини зошто не би гледала бугарски, а би гледала хрватски/српски емисии.

Разбирам сега.
Врската е таа што многу работи од ова шоу ме одвратија од гледање на што било бугарско.
Оваа госпоѓица е само еден дел од чудесиите.
Хрватските/српските емисии од овој тип се поинтересни, од Операција Триумф, па X-Factor и сега The Voice. Шабанските не ги коментирам, иако имам гледано неколку епизоди од Пинковите, и не е воопшто страшно (многу пострашно го замислував целото шоу).

Бугарската музика генерално, ми е далку од симпатична, до сега барем немам слушнато една бугарска песна која ми се допаднала, второ, многу малку го разбирам јазикот, па не ми се слуша музика која не ја разбирам, и трето, трендот во Бугарија, на изгледање и однесување, ми е далку од привлечен.

Тоа се моите причини зошто не би гледала бугарски, а би гледала хрватски/српски емисии.
Избегуваме од темава, но dido1302 сака да ти кажува, дека во Бугариja има многу големи таленти, на кои настапите во емисиите се признати и од вистинските пеачи на песните, а не само Кен Лии. За тоа зашто ти постираш само тоа, кое на нас ни личи на хеит.

Споделено од Джо Лин Турнер од Раинбол во ФБ.

Последно уредено:
Избегуваме од темава, но dido1302 сака да ти кажува, дека во Бугариja има многу големи таленти, на кои настапите во емисиите се признати и од вистинските пеачи на песните, а не само Кен Лии. За тоа зашто ти постираш само тоа, кое на нас ни личи на хеит.

Споделено од Джо Лин Турнер од Раинбол во ФБ.

Јас не викам дека нема таленти, викам дека најголем дел од сето тоа, не е по мој вкус. Од погоре наведените причини.

Aj не ја уништувајте темава со други работи, пишете нешто за шоуто кое е наменета темава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom