Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Croatia on demand kaj mene ne raboti a na bbts mi gi nema srbskite kanali i ostali za mojtv moze da mi pratis postavkite ako ne tie teskoCroatiaDemand....MojTV.....BBTS....itd...
Кроатиа он Деманд никако не ми пали канали а на ББТС освен македонските нема други балканскиTo bih sve trebalo da radi okkkk
дај објаснување за чуден!Малку е чуден после користење на старата верзија.
Вака изгледадај објаснување за чуден!
Имам и на андроид и на windows пробано. Кodi првиот пат го пробав на мобилен па потоа го инсталирав на компјутер а откако брат ми купи андроид телевизор му го инсталирав дома кај него.@MARCELLO цело време дискутираш за коди на виндовс, си пробал на андроид?
а која ти е таа најновата? има доста!Имам прашање,поврзано за Коди.Имам андроид бокс,на кое е предпоследната верзија на Коди.Пробувам да ја ставам најновата верзија на Коди,но известува Не е можно на оваа направа.Пробувам и на телефон,со Андроид 6ка,8 јадрен 3 гига ,пак истото,Коди не соодвестува на направата.Значи ако може претходната верзија,зошто блокира најновата Коди верзија.Разгледав на коментари на Плеј Стор,доста багови имал Коди најновата?!Дали мојов проблем е исто кај други случено,веројатно .
Препоставувам 17ката 4 ? Од плејстор не може,од официјална страна симнувам андроид верзија 32б арм од 2.2.17 датаа која ти е таа најновата? има доста!