Гледање online филмови и серии - KODI XMBC..

• Креатор на темата Креатор на темата tazeclence
  • Време на започнување Време на започнување
Го проба ли некој новиот Kodi v17.0 “Krypton” ?

Jaс го пробав и е доста интересен и има целосно нов дизајн плус на компјутер, лаптоп за windows 10 e само достапен и се инсталира директно од windows store. На Андроид со update на старата верзија ја добивате оваа верзија..

Малку е чуден после користење на старата верзија.

дај објаснување за чуден!
Вака изгледа
Capture.PNG

Додека се навикнеш е чудно каде е што е после е лесно.

Не знам дали може да се направи да во папката Movies ми се филмовите од Exodus, a во папката TV Show сериите од Exodus ? Барав но изгледа само од своја колекција од компјутерот може да се ставаат филмови, серии, музика во тие папки или како и да се викаат.

@MARCELLO цело време дискутираш за коди на виндовс, си пробал на андроид?

@MARCELLO цело време дискутираш за коди на виндовс, си пробал на андроид?
Имам и на андроид и на windows пробано. Кodi првиот пат го пробав на мобилен па потоа го инсталирав на компјутер а откако брат ми купи андроид телевизор му го инсталирав дома кај него.

Kodi sum koristel i se bese ok ama ne mi se eksprimentirase mnogu so pluginite, no potoa si kupiv username i password od cable subscription (Xfinity, DirectTV, WB i sl) od t.n Dark Web pokonkretno AlphaBay mislam deka bese, i se si e top, sekako zavisi od koj seller ke go kupis, i od samiot korisnik, kaj mene se pogodija starci izgleda i ne si barataa mnogu vo toa interfejso, imaa i Chrome Extension ama ja trgnaa so posledniot update, taka da tamu si gledam sport i serii, ponekogas i live programa gledam ama poretko poradi vremenskata razlika vo primetime. Eve gi dostapnite kanali https://tv.xfinity.com/ no mozes da se najaves i so Username i na uslugi kako HBO GO i Showtime Anytime, Starz i slicni premium kanali, isto taka gi preporacuvam kanalite Bein i Beiñ za sport, kako i ESPN, Fox Deportes i NBC. Strasna programa imaat, sega uste da si najdam nekako Roku za TV i nisto poveke ne mi treba.

Некој да ми даде точен линк за Osjek bulid oвој што го најдов http://tinyurl.com/r2bosijek не работи. Го пробав на мобилен и не работи.

Последно уредено:
Имам прашање,поврзано за Коди.Имам андроид бокс,на кое е предпоследната верзија на Коди.Пробувам да ја ставам најновата верзија на Коди,но известува Не е можно на оваа направа.Пробувам и на телефон,со Андроид 6ка,8 јадрен 3 гига ,пак истото,Коди не соодвестува на направата.Значи ако може претходната верзија,зошто блокира најновата Коди верзија.Разгледав на коментари на Плеј Стор,доста багови имал Коди најновата?!Дали мојов проблем е исто кај други случено,веројатно .

Имам прашање,поврзано за Коди.Имам андроид бокс,на кое е предпоследната верзија на Коди.Пробувам да ја ставам најновата верзија на Коди,но известува Не е можно на оваа направа.Пробувам и на телефон,со Андроид 6ка,8 јадрен 3 гига ,пак истото,Коди не соодвестува на направата.Значи ако може претходната верзија,зошто блокира најновата Коди верзија.Разгледав на коментари на Плеј Стор,доста багови имал Коди најновата?!Дали мојов проблем е исто кај други случено,веројатно .
а која ти е таа најновата? има доста!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom