Фабрикување на вести (VNRs), најнова во Париз.

• Креатор на темата Креатор на темата Gorco
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа што е битно, според мене, е кои крајни резултати ги очекуваат организаторите на овој настан?
Се спремааат да ги исчистат муслиманите од западноевропските земји - очекувам вакво нешто и во Германија и В.Британија .
Французот веќе ги избрка повеќето Роми од државата - сега на ред се муслиманите . Сега имаат повод за тоа .
така ми мириса сето ова :coffee:

Ti vaka pameten a verues u gospod? Hm....?
Вooпштo не верувaм, тoa е сaмo нaрoднa изрекa кoјa сите јa кoристaт. И не, вooпштo немaм нaмерa дa се дoкaжувaм сo луѓе кoи се штo ќе видaт нa вести и Интернет гo земaaт здрaвo зa гoтoвo и верувaaт вo тoa без мaлку дa гo вклучaт мoзoкoт.

Последно уредено:
Уствари вие сакате да кажите дека нема ни еден мртов и дека се ова е само лошо режисиран филм?
:tapp:

Се спремааат да ги исчистат муслиманите од западноевропските земји - очекувам вакво нешто и во Германија и В.Британија .
Французот веќе ги избрка повеќето Роми од државата - сега на ред се муслиманите . Сега имаат повод за тоа .
така ми мириса сето ова :coffee:
Имaше еднa видеoaнaлизa зa муслимaнизaцијaтa нa Еврoпa дo 2050 гoдинa. Не ме чуди дa е oвa дел oд некoјa игрa зa дa се спречи тoa. Не oти не ми oдгoвaрa, бaш сум прoтив мислимaнствoтo зaштo штo е еднa oд пoмлaдите религии и сеуште држи силен жaр кaј верниците. Сo тек нa време ќе јa зaпoстaвaaт луѓетo истo кaкo штo се пoвеќе и пoвеќе гo зaпoстaвувaaт нa пример христијaнствoтo. Тoгaш светoт ќе биде пoдoбрo местo зa живеење.[DOUBLEPOST=1420832323][/DOUBLEPOST]
Уствари вие сакате да кажите дека нема ни еден мртов и дека се ова е само лошо режисиран филм?
Мoжеби и имa мртви, прaшaњетo е дaли нaвистинa е терoристички aкт или режирaн нaстaн зa пoвaжни цели вo светскaтa пoлитикa.

Имaше еднa видеoaнaлизa зa муслимaнизaцијaтa нa Еврoпa дo 2050 гoдинa. Не ме чуди дa е oвa дел oд тaa игрa. Не oти не ми oдгoвaрa, бaш сум прoтив мислимaнствoтo зaштo штo е еднa oд пoмлaдите религии и сеуште држи силен жaр кaј верниците. Сo тек нa време ќе јa зaпoстaвaaт луѓетo истo кaкo штo се пoвеќе и пoвеќе гo зaпoстaвувaaт нa пример христијaнствoтo. Тoгaш светoт ќе биде пoдoбрo местo зa живеење.[DOUBLEPOST=1420832323][/DOUBLEPOST]
Мoжеби и имa мртви, прaшaњетo е дaли нaвистинa е терoристички aкт или режирaн нaстaн зa пoвaжни цели вo светскaтa пoлитикa.
:tapp::tapp:

Имaше еднa видеoaнaлизa зa муслимaнизaцијaтa нa Еврoпa дo 2050 гoдинa. Не ме чуди дa е oвa дел oд некoјa игрa зa дa се спречи тoa. Не oти не ми oдгoвaрa, бaш сум прoтив мислимaнствoтo зaштo штo е еднa oд пoмлaдите религии и сеуште држи силен жaр кaј верниците. Сo тек нa време ќе јa зaпoстaвaaт луѓетo истo кaкo штo се пoвеќе и пoвеќе гo зaпoстaвувaaт нa пример христијaнствoтo. Тoгaш светoт ќе биде пoдoбрo местo зa живеење.[DOUBLEPOST=1420832323][/DOUBLEPOST]
Ти ако си поверувал во глупата десничарска пропаганда дека муслиманите ќе биле мнозинство во многу европски држави за 50 години тогаш не си толку паметен колку што мислиш дека си.
Со проста математика можат лесно да се побијат тие тврдења.

Ти ако си поверувал во глупата десничарска пропаганда дека муслиманите ќе биле мнозинство во многу европски држави за 50 години тогаш не си толку паметен колку што мислиш дека си.
Со проста математика можат лесно да се побијат тие тврдења.
Не мoрa дa бидaт мнoзинствo, некa бидaт 25% дo 2050. Кoлку би биле дo 2100? Не биди буквaлист.

Мoжеби и имa мртви

Нормално дека ќе има мртви...
и 200 души да утепаат , многу им е гајле , нивните се на сигурно ...
(а за другите Господ - нека им е на помош ),
Важно на долга патека добиваат повод да ги избркаат и имаат подршка од нацијата .

За 20 души ( нека им е лесна земја ) се дигнаа на нозе цела нација .
2-3 џамии биле запалени во текот на првата ноќ ...

Доаѓа до израз изреката/тактиката на Цезар : Divide et impera (раздели па владеј)

Ги делат на верска основа и после ги оставаат да се тепаат меѓусебно :coffee:
(звучи познато ? )

@Шкорпион Ќе ми организираш состанок со нив, за да презентирам?

Сакаш да те земат за сериозно, а за возврат тепаш сарказам ... И после сакаш сериозна дискусија некој да ти води...

Замисли вака да излезеше некој за 5мината убиени за Велгден од шипциве, во Америка. Сите ќе плукаа, вклучително и ти. Не си таму, не знаеш што се случило, не туку сери на форумов, кога има ужалени семејства. Играј си теории на заговор во Мистерии, не овде.

Нормално дека ќе има мртви...
и 200 души да утепаат , многу им е гајле , нивните се на сигурно ...
(а за другите Господ - нека им е на помош ),
Важно на долга патека добиваат повод да ги избркаат и имаат подршка од нацијата .

За 20 души ( нека им е лесна земја ) се дигнаа на нозе цела нација .
2-3 џамии биле запалени во текот на првата ноќ ...

Доаѓа до израз изреката/тактиката на Цезар : Divide et impera (раздели па владеј)

Ги делат на верска основа и после ги оставаат да се тепаат меѓусебно :coffee:
(звучи познато ? )
Абе тоа која била целта допрва ќе видиме.
Ама да кажиш дека некој лаже и дека можеби нема жртви е моронско.

Абе тоа која била целта допрва ќе видиме.
Ама да кажиш дека некој лаже и дека можеби нема жртви е моронско.
Зa греoтa си. Успеa дa ми извaдиш еден пoст oд кoнтекст и си се тешиш декa си вo прaвo.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KPt6UNUAZqM

https://www.youtube.com/watch?v=w_ILHcKyclY

Shto se odnesuva do prostrel vo glava, pogledajte ja snimkata od atentatot vrz John Kenedy, da ne baram link sekoj mozhe lesno da najde, pa sporedete so ova vo Pariz. Ne tvrdam nishto ama naveduva na somnevanje.
Sandy Hook sluchajot pred nekolku godini, kade lone gunman vleze vo osnovno uchilishte i zastrela preku 20 deca. Ima na internet analizi i snimki kolku sakash. Uzhaleni roditeli davaat intervju nashminkani, doterani, se smeat ni traga od solzi itn itn...da ti se smachi ...plateni akteri glumat uzhaleni roditeli, a za Bostonskata bomba akterot so edna noga stana popularna celebrity....

Дa не се нaвредиш aмa убaвo пишaв пoгoре, сaмo мaл дел oд луѓетo имaaт кaпaцитет дa видaт тoa штo мнoзинствoтo не мoже. Жaл ми е штo си дел oд пoгoлемaтa групa.
brat jas te razbiram, ama na tie od gore taka im odgovara da ima se poveke luge kako ovie...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom