Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Основна верзија ќе биде 73 илјади евраСекоја чест на Италијанците,им нема рамен во дизајн и агресивност
Alfa Romeo Giulia
Прегледај го приврзокот 133018
Прегледај го приврзокот 133020
Прегледај го приврзокот 133019
Основна верзија ќе биде 73 илјади евракој е за нека си ја купи.
Од обична до такси, во мојот двор.
Инаку е со мотор 2,4 jtd 163 коња.
Троши во град 9 литра или со 500 денари 120 км. Без проблем можеш да тргнеш во втора брзина од место со малку успон. Најбитно има спортски спирали, сончев кров, фабрички спуштена, и кремаста кожа.
Прегледај го приврзокот 133073
Прегледај го приврзокот 133071
Мхм.Tvoja li e?
Мхм.![]()
Фала, ама моментално е под рента пуштена на такси.So zdravje da se vozis.
Основна верзија ќе биде 73 илјади евракој е за нека си ја купи.
Мој совет е да земеш кола од Германија, Швајцарија или пак Холандија, зошто?Сакам да купам Ромео Алфа ГТ 2005/2006 година, ваши мислења? Инаку, имам една замерка, во Македонија овие што ги има по реклама и пазар не ми се допаѓа внатрешниот интериер...
Ваква ми е доста грда .. Прегледај го приврзокот 133094
A ваква да најдам овде, би зел одма
Прегледај го приврзокот 133095
@Iceman. Нели имаше
Мој совет е да земеш кола од Германија, Швајцарија или пак Холандија, зошто?
Прво таму колите се зачувани како најважно нели друга работа сите скоро коли се со фул опрема значи кожни седишта, лакован волан или како и да се викаше плус добри бандажи ќе најдеш што според мене многу поубаво ќе ти биде а горе долу 200-300 евра ќе ти биде од тука.
Сакам да купам Ромео Алфа ГТ 2005/2006 година, ваши мислења? Инаку, имам една замерка, во Македонија овие што ги има по реклама и пазар не ми се допаѓа внатрешниот интериер...
Ваква ми е доста грда .. Прегледај го приврзокот 133094
A ваква да најдам овде, би зел одма
Прегледај го приврзокот 133095
Како е покажана 159ката? Јас да соберам динар више ќе си земам со 2,4 мотор да љети по алсфатNe jas imam 159, a prethodno 156.
Se soglasuvam so .Sky. i bi ja dodal i Italija dokolku kupuvas Alfa Romeo tamu ke najdes Alfa kako sto si zamislil. Isto i jas sakav GT pted da ja kupam 156 no tuka ne mi se dopagaa i taka se odluciv za 156.
Inaku naj blisku e Bugarija se naoga tamu samo ke treba da odis poveke pati od prva tesko, ili naj isplatliva verzija e da otides po placovite kaj nas i da si poracas da ti donesat kakva sakas, bez da se macis ima fer luge i ke nema da te izigraat.
Како е покажана 159ката? Јас да соберам динар више ќе си земам со 2,4 мотор да љети по алсфат![]()