Алфа Ромео

Секоја чест на Италијанците,им нема рамен во дизајн и агресивност
Alfa Romeo Giulia
2015-AlfaRomeoGiuliaQV-07.jpg
alfa-romeo-giulia.jpg
alfa-romeo-giulia-qv-sound-video-06_1.jpg

Attachments

• 2015-586589alfa-romeo-giulia.jpg
    2015-586589alfa-romeo-giulia.jpg
    55,7 KB · Прегледи: 8
Од обична до такси, во мојот двор.

Инаку е со мотор 2,4 jtd 163 коња.
Троши во град 9 литра или со 500 денари 120 км. Без проблем можеш да тргнеш во втора брзина од место со малку успон. Најбитно има спортски спирали, сончев кров, фабрички спуштена, и кремаста кожа.
DSC_0004.JPG

DSC_0005.JPG

Attachments

• DSC_0003.JPG
    DSC_0003.JPG
    1,1 MB · Прегледи: 10
Од обична до такси, во мојот двор.

Инаку е со мотор 2,4 jtd 163 коња.
Троши во град 9 литра или со 500 денари 120 км. Без проблем можеш да тргнеш во втора брзина од место со малку успон. Најбитно има спортски спирали, сончев кров, фабрички спуштена, и кремаста кожа.
Прегледај го приврзокот 133073

Прегледај го приврзокот 133071

Tvoja li e?

Основна верзија ќе биде 73 илјади евра :D кој е за нека си ја купи.

Очекувам цената за основниот модел да се движи од 21-25 илјади евра во Европа и колку што сум запознаен треба дирекно да им се спротистави на BMW-3, Mercedes C и Audi A4. А во Европа претставувањето доцни повеќе од 6 месеци. Инаку ќе има различни цени од зависно од моторите и опремата, порано имаа проект кој не успеа за 159 со мотор од Ferrari и цената требаше да се движи околу 120 илјади евра. А со оваа цена со мотор 2.9 можат само да сонуваат дека ќе им биде успешна продажбата во Европа иако сум нејзин фан, тоа е за американски пазар.

Alfa Romeo 75 која го промени теркот на авто трките.
Alfa_Romeo-75_1.8i_Turbo_1988_800x600_wallpaper_01_zps1bzgkxyx.jpg

Alfa_Romeo-75_1.8i_Turbo_TCC_1987_800x600_wallpaper_01_zpsslz8mzbn.jpg

Сакам да купам Ромео Алфа ГТ 2005/2006 година, ваши мислења? Инаку, имам една замерка, во Македонија овие што ги има по реклама и пазар не ми се допаѓа внатрешниот интериер...
Ваква ми е доста грда .. f1a5969f-aae6-4b16-9291-595be5ddcec0.jpg
A ваква да најдам овде, би зел одма
111.jpg

@Iceman. Нели имаше
Сакам да купам Ромео Алфа ГТ 2005/2006 година, ваши мислења? Инаку, имам една замерка, во Македонија овие што ги има по реклама и пазар не ми се допаѓа внатрешниот интериер...
Ваква ми е доста грда .. Прегледај го приврзокот 133094
Прегледај го приврзокот 133095
Мој совет е да земеш кола од Германија, Швајцарија или пак Холандија, зошто?

Прво таму колите се зачувани како најважно нели друга работа сите скоро коли се со фул опрема значи кожни седишта, лакован волан или како и да се викаше плус добри бандажи ќе најдеш што според мене многу поубаво ќе ти биде а горе долу 200-300 евра ќе ти биде од тука.

@Iceman. Нели имаше

Мој совет е да земеш кола од Германија, Швајцарија или пак Холандија, зошто?

Прво таму колите се зачувани како најважно нели друга работа сите скоро коли се со фул опрема значи кожни седишта, лакован волан или како и да се викаше плус добри бандажи ќе најдеш што според мене многу поубаво ќе ти биде а горе долу 200-300 евра ќе ти биде од тука.

Ne jas imam 159, a prethodno 156.

Ваква ми е доста грда .. Прегледај го приврзокот 133094
Прегледај го приврзокот 133095

Se soglasuvam so .Sky. i bi ja dodal i Italija dokolku kupuvas Alfa Romeo tamu ke najdes Alfa kako sto si zamislil. Isto i jas sakav GT pted da ja kupam 156 no tuka ne mi se dopagaa i taka se odluciv za 156.
Inaku naj blisku e Bugarija se naoga tamu samo ke treba da odis poveke pati od prva tesko, ili naj isplatliva verzija e da otides po placovite kaj nas i da si poracas da ti donesat kakva sakas, bez da se macis ima fer luge i ke nema da te izigraat.

Многу ме нервира кога некој ќе ми соли памет дека свеќици биле 100 евра.
А јас му одговарам ,,Е па вози југо ебате беља,150 денари му се свеќиците''[DOUBLEPOST=1447718687][/DOUBLEPOST]Скам турбо да и ставам на 156.
Може ли моторот да издржи
Одговара ли од турбото,интеркулерот од 1.9 јтд
По странски форуми читам дека требало и бакарни дихтунзи да се стават.
Некој поупатен да ми објасни процедура[DOUBLEPOST=1447718789][/DOUBLEPOST]Иначе чипувана е

Последно уредено:
Ne jas imam 159, a prethodno 156.

Se soglasuvam so .Sky. i bi ja dodal i Italija dokolku kupuvas Alfa Romeo tamu ke najdes Alfa kako sto si zamislil. Isto i jas sakav GT pted da ja kupam 156 no tuka ne mi se dopagaa i taka se odluciv za 156.
Inaku naj blisku e Bugarija se naoga tamu samo ke treba da odis poveke pati od prva tesko, ili naj isplatliva verzija e da otides po placovite kaj nas i da si poracas da ti donesat kakva sakas, bez da se macis ima fer luge i ke nema da te izigraat.
Како е покажана 159ката? Јас да соберам динар више ќе си земам со 2,4 мотор да љети по алсфат :D

Како е покажана 159ката? Јас да соберам динар више ќе си земам со 2,4 мотор да љети по алсфат :D

До сега сум немал проблеми и имам правено само стандардни сервиси, а за летање лета (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom