Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ајдееее, нека е среќно новово одбројување дечки!!! Само позитивно размислување и годината ќе биде убава!
11.jpg

http://www.press24.mk/tragedija-vo-...ni-mrtvi-vo-kola-vodele-ljubov-i-se-zagushile

Безживотни тела на две деца на возраст од 23 години попланево се проанјдени мртви во автомобил во Припор, дознава Press24.

Две деца на возраст од 23 години.
Деца на воздаст од 23.
Деца!

Фала ти Сарма што мислиш дека сум дете и на 23 години.

Е вакви шутраци вршат масовно перење на мозокот на државава. :pov:

Последно уредено:
Драга, маме ти ебавме те распарчивме, ама па зошто би ти било се розево, вклопи се во нашево сивило онака новогодишно. Инаку да беше секој ден 1 Јануари ко шо посакуваат сите ќе умревме во рок од еден месец сите од затнати артерии и срцеви удари. Али па не мислев дека се олку убави профитероливе упм. :drk:

Луѓево одбиваат за пиво ладно било преморени од вчера и завчера. АЛО БРЕ ВЧЕРА НЕКОЈ СПИЕШЕ 17 СААТ....Невидено изглеав 6 епизоди од серијата изедов сите кифли чипс моите не остаиле за сок да не праиме муабет пиво нема вино црвено пијам еднаш годишно а тоа не ќе да е сеа...И после ќе ти речат луѓето не гејмај, како бе да не гејмаш стискам таму play ranked soloque и почињаат фестивалите.Aviriderci

Ooo da posle tri dena lumpuvanje konecno doma,ipak doma si e doma

Си ги сакам другарите vol. 2

9XRSEYM.png

Ај среќна нова на сите и од мене. Нова година ко нова година. Друштво, пиење, добро музиче. Се на се фино си поминав. Само малце ми е криво што претерав со пиењето ко неиживеана тинејџерка :facepalm: ама се трудев да не сум толку воочлива хаха
А да. Со среќа на сите што запросивте или бевте запросени. :love:

Не би сакал да генерализирам, али досега од овај наш чудесен преварантски град убав човек не сум сретнал, и од тие неколку во околината подолу.

Инаку одличен почеток на годинава, дополнителните средства што можеше да ги заработам вон работно време со новиов закон може да ги поздравам и да се опростам. Ја сакам мојата чудесна земја, како неа никаде нема друга, не те пушта ни да си одиш од што има љубов кон својот народ :kluc:

draga deneska ebav 12000 den u astra taka da ovaa godina vise ne stapnuvam tamu pa svet neka se svrti inace vecer planiram letva da se napravam i ne mi e kriv so ebav 12000 u astra nema nisto da mi go rasipe raspolozenieto me boli kur aj

Цел живот се чудам зашто сум неубава, а тоа до градот да ти било :D
Фала на членот некој пост над мене што ме просветли :icon_lol:

Инаку,
Денес минимум 20 пати на глас ја прочитав Црвенкапа.
Од милион сликовници само на таа и фрливме мерак.
Делот со „-Бабо бабо, зошто ти е толку голема устата? -За да можам побргу да те изедам!“ ни е омилен. :D
Убаво ми е на душата бе. :pipi:

Последно уредено од модератор:
Драга Кајгана,
Се израдував што не завршив на токсикологија од прејаденост, но друго бидна.........., алергија фативo_O

И песнава ми влезе во уфце и сега неќе да излезе:brlav:

@ЏинЏер „убав“ се однесува на карактерот ;) ако се пронаоѓаш тогаш +1, лично познавам преку 30тина луѓе кои сум ги запознал во текот на студирањето и професионално откако сум вработен и добри зборови ни со нож на врат не би кажал за сите до еден што ги знам од тоа место, а сите до еден се или дипломирани или магистри во својата област и газди на фирми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom