Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Ги испосмениле имињата бе, вибам грчиштата. :boksix:

Capture.PNG

:pijanco::pijanco::pijanco:

*Тие шо гледаат ракомет ќе разберат, тие шо не гледаат, нека почнат да гледаат. :kafence:

Де-Ка
Бидна желба за некоја НГ да го испешачам делот околу 00:00.Имаше 0 (со букви: нула) луѓе надвор.Ладно нек си ибе мамата.
:brlav:
***** и таксисти и мраз и држава и све :jajce:
tumblr_nhfucgEGgT1spaqfio1_500.gif

Таман почнав да подзаборавам на тие пепуните:icon_mrgr: (дињи се то), овај ќе ме потсеќа, немат да можам да каснам без да се сетам на ...:cautious:

П.С Среќна нова, се најубо, на сите
greenstars.gif
confetti.gif

Драга...

... чим си нова, еве ме и мене со мојот прв пост тука. Синоќа имав чуден сон. Имено, другар (познаник) од маало седел со снајпер на планина, дур у маало ни доаѓала Ема Вотсон, а он со цел да ја убие. Ја сум приметил и сум ја бранел, сум стоел пред неа, не дозволувајќи му да ја упука и му викав „АКО СИ МУЖ НЕ СЕДИ ГОРЕ СО СНАЈПЕР КО ПИЧКА, СИМНИ СЕ ДОЛЕ ПА ПОГЛЕДНИ ЈА ВО ОЧИ АКО САКАШ ДА ЈА УПУКАШ!“. И некако реагиравме, го спречивме и му ја земавме пушката, али тогаш се разбудив и не знам дали Ема Вотсон ми даде gratitude sex :confused: Сакам да мислам дека ми даде. I'd take a bullet for that woman!

^ Ја па сонував дека Металика имале концерт во Бугарија...ни во соништата Македонија не може да донесе јака група во Македонија :(

Иначе:

tumblr_ln4ofvvGGD1ql3k2io1_500.gif

Убаво вика Ио Соно, таман после сите перипетија ме одбаниравте од минатата Драга Кајгана, и ебавте матер. :sramezliv:

И што к*р е ова на секои 15 минути нова Драга Кајгана?! :pistoldz:

Мајка ми не ми честиташе вчера нова година после 12, чекала јас да и се јавам епа дочека прееска у 5.Како може сите што се дружиме да сме исто мрднати ? Невидена склопка е ова , сите сме мрднати на различен начин и затоа уствари ние сме си се уклопиле.Страшно е ова , одма е друго оваа 2015.

ОСТАЈТЕ ГИ РИБАРИТЕ НА МИРА НЕКА СИ ЛОВАТ !!!

Draga nastinav..i znam, sam sum si kriv ,ne se oblekuvam ko so treba,a na majka mi ne i kazuvam oti Koj ke se rasprava..i koga mi se kashla odam u wc i pustam voda i kaslam za da ne me cujat:ROFLMAO:

Драга Кајгана,

Вчера мама ми ебаа цела вечер. На Канал 5 српска музика, на Алфа српска музика, на Сител српска музика, на Плусинфо српска музика, на македонски плоштади српски пејачи, во ресторани и кафичи српска музика. Абе музиката нема граници како би кажале старите југо носталгичари, но само кога е во прашање српско-хрватска музика ( повеќе српската турбо). Дали некој македонски пејач фати тезга во Србија, дали некој македонски пејач воопшто пропеал во Србија или Хрватска? Братство и единство со нож во кичмата наша! Факт е дека не не рендаат ни два посто, туку ние за нив претставуваме само обична породица на којашто попот ќе дојде и ќе им земе пари на слава. Ни толку!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom