Кој windows да го користам?

Ама сигурно на Убунти линукс ке неможе да се симнуваат игри на пример..
Кој вика дека не може да се играат игрици на Линукс? As a matter of fact, подобро лизгаат игриците на Линукс одошто на Њиндоњс. Како да играш Њиндоњс игрици на Линукс?

За симнување не мора ни да праиме муабет, пробај симнувај било што на едниот и на другиот оперативен, на Линукс поголеми брзини крева.

Кој вика дека не може да се играат игрици на Линукс? As a matter of fact, подобро лизгаат игриците на Линукс одошто на Њиндоњс. Како да играш Њиндоњс игрици на Линукс?

За симнување не мора ни да праиме муабет, пробај симнувај било што на едниот и на другиот оперативен, на Линукс поголеми брзини крева.
Какви игри се овоа на интернет или онакво да симнеш, јас мислев на оние кои се симнуваат со торент.[DOUBLEPOST=1420124676][/DOUBLEPOST]
многу малце рам имаш, и да ставиш дали 7 или 8 ќе ти кочи. Минимум 2 гига па нагоре ти треба, 4 гб за 100% нормално да работи и да можеш да отвараш повише табови на хром да играш игри и слично.
И сега.. со 2 гига на вин 8.1 нели може да се игра игри на интернет преку хром?
(Кој најдобар бровсер? :icon_lol:)[DOUBLEPOST=1420124726][/DOUBLEPOST]Плус, нели осмицата е по-оптимизиран за игри отколку седмицата и икс-пе.

Какви игри се овоа на интернет или онакво да симнеш, јас мислев на оние кои се симнуваат со торент.[DOUBLEPOST=1420124676][/DOUBLEPOST]
И сега.. со 2 гига на вин 8.1 нели може да се игра игри на интернет преку хром?
(Кој најдобар бровсер? :icon_lol:)

абе ти билјард на мини клип моеш да играш ја зборам за игри игри захтевни:D

Ај изгуглајте малку, не чекајте се на готово. Игри од типот на Skyrim, DeadPool, Amnesia.. може да се играат на Линукс и лизгаат подобро од тоа гомното на Мајкрософт.

Ај изгуглајте малку, не чекајте се на готово. Игри од типот на Skyrim, DeadPool, Amnesia.. може да се играат на Линукс и лизгаат подобро од тоа гомното на Мајкрософт.
Чекај, озбилно не ми е јасно а и нема да ми е јасно да биде, ако не ми објаснеш, дали виндовсот има улога во брзината (FPS) на игрите?
Што понов виндовс/линукс толку подобро или?

Пошо имате дрвени компјутери би ви препорачал Lubuntu Linux или Mint Linux да ставите, да ги баталите тие глупави продукти на Microsoft и да одите со нешто што вреди.
Едно пет пати го инсталирам до сега овој Linux Mint душата ми ја изеде пизда му материна,све живо инсталираш како треба и на крај бел екран и ништо не се гледа ваљда ради драјвери или графичката е проблем nvidia,а со Zorin os 9 lite немам никакви проблеми со 1.7ghz ram,pentium 4D 3.2ghz processor и тоа процесор вратен од мртви со скршен пин :kafence: .Моментало сум на xp.

Последно уредено од модератор:
гледај продавачот да има добар рејтинг, и да ставиш tracking number за да можеш да знаеш до кај ти е испораката, еден другар нарача нокиа лумиа 920 пред месец и му стигна за едно 20 дена.
Извини едно глупаво прашање, на ебау мора да имам пејпал или може и преку скрил на пример да се купува? Досега немам ништо купено од таму, а ни пејплал немам извадено.

Чекај, озбилно не ми е јасно а и нема да ми е јасно да биде, ако не ми објаснеш, дали виндовсот има улога во брзината (FPS) на игрите?
Што понов виндовс/линукс толку подобро или?
Не, не, не. Инфратруктурата на оперативниот систем е најбитна. Нема никаква врска верзијата на оперативниот. Додуше да бидам искрен и не знам баш зошто така е но од лично искуство кажувам дека игрите шо се напраени за њиндоњс работат подобро на линукс, не сите игри но тие што можат на линукс работат подобро.

Линуксот знае да замара ако не си инсталирал такво срање порано пошо малку е лошо изработен партиционерот и многу замара инсталацијата но по некое време се тоа се средува пошо го навикнуваш веќе.

Тој шо праша за ибеј, да, мора пејпал да имаш.

Извини едно глупаво прашање, на ебау мора да имам пејпал или може и преку скрил на пример да се купува? Досега немам ништо купено од таму, а ни пејплал немам извадено.

Ebay ти е само paypal a на али може да купуваш само со картичка без пејпал, скрил итн.

Значи да направиме резиме на кратко како што разбрав.
1. Да ставам вин 8.1 нема да прави некакви проблеми на моменталнава конфигурација.
2. Инфраструктурата на осмицата нема да влијае врз игрите.
3. Повеќе ресурси црпи седмицата.
4. Јебига, заборавив што беше ама важно сеуште ми е матно во тоа мозочната келија :D

Ebay ти е само paypal a на али може да купуваш само со картичка без пејпал, скрил итн.
На али може со скрил акаунт? Искрено имам пари на скрил кои ги ставив за кладилница али кликнав нон гамблинг и ми стојат таму сеуште

На али може со скрил акаунт? Искрено имам пари на скрил кои ги ставив за кладилница али кликнав нон гамблинг и ми стојат таму сеуште

Зависи од продавачот ако го нуди тој метод на наплата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom