Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он најверојатно ужива со првата од 72те девици во моментов. Туку изнесоа 2-3ца од заложниците на носилки, да се надеваме дека е од шокот што го претрпеа.И што се деси? Го утепаа муџата?
Што се деси?И што се деси? Го утепаа муџата?
Симплифицираш. Јас покажав на конкретни работи -зошто не ги коментираш нив, ако веќе сметаш дека си во право?Ванлок, секогаш има од што да се оттргне вниманието. Кога и да се случи некое вакво срање може да се излезе со истата констатација: ова се случи за да се оттргне вниманието од она.
Сад одамна имаат изговор за упади во Сирија,а Иран како и да е на тапет цело време.Нели згодно испаѓа работава, САД и другарчињата добиваат изговор за упади во Сирија (без дозвола од Обединетите Нации), а воедно и Иран е на тапет како „место од каде идат киднапери„??
Сад одамна имаат изговор за упади во Сирија,а Иран како и да е на тапет цело време.
Мислиш просечен Американец праи разлика помеѓу сунити и шиити,па треба ЦИА да троши на пропаганда за да ги прелаже?
Јас не изнесов тврдење за да бидам или не бидам во право, само велам дека постојано гледање од аголот на conspiracy theory е штетно за здравјето, верувај познавам луѓе кои влегоа во тој филм и опседнати се, не можат да излезат.Наводно мртов е и еден од заложниците
http://www.zerohedge.com/news/2014-...ming-sydney-coffee-shop-shots-fired-live-feed
Тоа што никој не го спомна, е дека киднаперот бил Иранец.
Ако навистина е Иранец, нели е чудно зошто Шиит (огромно мнозинство во Иран) би си го жртвувал
животот за Сунити (100% од тие во ИСИС се фанатични Сунити).
Нели згодно испаѓа работава, САД и другарчињата добиваат изговор за упади во Сирија (без дозвола од Обединетите Нации), а воедно и Иран е на тапет како „место од каде идат киднапери„??
Симплифицираш. Јас покажав на конкретни работи -зошто не ги коментираш нив, ако веќе сметаш дека си во право?
Многу грешиш, и таму има избори (и опозиција спонзорирана од истокот). Не си ги погледал реакциите по посетата на Путин (и излетот на руската флотила).Патем, на Австралија не и треба никакво посебно јавно мислење за да иде и да фрла бомби како сојузник на САД.
Можеби и работата е за „опседнување„, можеби целиот тој став „не се замарам пошто ова не е добро за моето здравје„ е всушност стандарден одговор на умот кога се справува со потреба да се соочи со непријатна реалност?Јас не изнесов тврдење за да бидам или не бидам во право, само велам дека постојано гледање од аголот на conspiracy theory е штетно за здравјето, верувај познавам луѓе кои влегоа во тој филм и опседнати се, не можат да излезат.