Пијопол - друштвена игра 18+

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Eдна ваква игра треба да направат на македонски :icon_lol:
91DUJdo72RL._SL1500_.jpg

81Y5DO-SxmL._SL1500_.jpg

Последно уредено:
Им текна веќе а името е .... :toe:

Јас го знам како Цугопол на српски и го имам прецртано пред 2 год на монопол од другата страна и имало многу јаки овери, поготово на одмор :D оваа година 700мл Вињак стар 28 год го спичкав и уште се чудам како сум преживеал :popce:, изгледа морето и климата си го прави своето :D

Не се игра со жени и со пички што ке се откажат, првите 5-6 пати цело друштво игравме со ракија или некој жесток пијалок, али рековме веќе само со бунарче да потрае играта некој саат, пошто со ракија за 20-30 мин сите се кома.

Чашкомет е добар предлог! Ако не е проблем ќе го имаме во предвид за некои следни вакви игри. :)

Иначе, продажбата старта за неколку дена, ќе разберете ако не објавиме сега детали околу цена и денот на излегување, но ќе биде многу брзо. А играта на почеток ќе може да се купи од нашата веб страна, а потоа и низ продавниците ширум државава.

Поздрав и се надеваме дека Пијопол ќе ви биде добра занимација во овие зимски денови.

Кога Шо Како ? дека е страната :Кезец:

еееј топ топ! зимава како што е досадна, ќе си легне играва тамански :vozbud::cuc:

Aj nekoj koga ke ja kupe igrata neka kaze, so kako dali e dobra i dali ke se isplate da ja zememe?? a inace mora zenski da ima pa da se igra igrata ? :D:D ili koa ke sme masko drustvo treba da vademe nekoi karticki hjhaha

350 денари е,5 души поделете и да не ви се свиѓа не сте изгубиле ништо

Здраво дечки, како што веќе знаете играта започна со продажба. Од денеска може да се нарача и со уплата со картичка преку нашиот сајт http://pijopol.mk/.

Иначе, BlancoMKD. Луѓето што ја купиле играта почнаа да ни испраќаат слики, дел од нив објавивме на https://www.facebook.com/pijopol и убави и фини фаци има. :) А околу составот на играчите... За све е подобро со жени, вклучително и играва :)

А можеш и сам да си ја играш,барем нема да ти викаат дека си алкохолик дефект:D,инаку играва треба да се вика налевање:pivo2:

Ја земав денес, стварно е кул за со другарчиња :D

А може и да се пробаме кајганаџиски, без да се знаеме претходно :D тоа е поопасно :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom