БАРАМ VIRTUAL DJ (ОРИГИНАЛНА ПРОГРАМА)

• Креатор на темата Креатор на темата Devil-King
  • Време на започнување Време на започнување
Abe samo da ve prasam kako be doznavate toa crack,serial number?? samo so program nekoj?? de se cudam kazete mi, rascistete mi go mozocevo malce :P

ZeroStyle напиша:
Abe samo da ve prasam kako be doznavate toa crack,serial number?? samo so program nekoj?? de se cudam kazete mi, rascistete mi go mozocevo malce :P
Епа види вака. Ретко кој од нас (да не речам никој:)) знае сам да го пробие серискиот или да направи крак на некоја посложена програма.
Едноставно ќе побараш на Google и ќе најдеш. Ќе се потрудиш малце, ќе прочепкаш и ќе најдеш. СЕ има на Гугл.

тоа 4,6 ти е вирутуал дј студио.Не е исто со виртуал Дј 4,2 тоа со миксетите

Joey напиша:
http://katz.ws/download/994271/App/Atomix%20Virtual%20DJ%204.2%20+%20Sound%20Effects%20+%20Skins/

Тука го имаш Virtual Dj со скинови со ефекти и со се што има излезено за него(84 мб).Види снајдисе.....:helou:

I najnova verzija e 4.2
Овој линк не работи.
Ако знае некој линк од РапидШер , или од друг warez страна, каде што можам да симнам Virtual DJ 4.2 , нека ја постира на форум , или нека прати ПП
Фала :smir:

Јас ја имам Virtual DJ 4.2 верзијата со patch ако сака некој нека каже.... преку msn или слично ке му ја пратам

Еј ако ја бараш оргинал повели куписија ќе ти дадам линкови дома ќе ти ја достават :)

ако сакаш кракована пиши по пп ќе ти најдам торент или слично нешто.

Исрено, многу е да дадеш над 200 долари за програма на компјутер општо, на интернет има премногу страни за кракови и кејгенови....така што би требало да си професионалец за да купиш ваков програм ориџинале....А ако веке си 200 долари не се многу, земајки предвид дека цените на добри миксети се движат (многу) преку 1000 евра

ако сакаш виртуал ДЈ пратими ПП =)

imam cela verzija so + site effecti i plus mnogu samplovi i update so nea ide i crack ako sakash pishi na privatna poraka msn i ke ti go pratam ili preku skype...

300 dolari za seriskiot :) za virtual dj 5.2 :P

ok ajde cestam :) eve go pisi pora4e

a da si simnete virtual dj pro ... nema verzija nema nisto samo pro kosta okolu 450 dolari a na torrent ke si go simnes za 15 min so krak so sve u paket

450 долари ... одма ги давам ахахаа
Ако има некој скинови и ефектки нека пише на пп

Се извинувам што бегам од темата :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom