БАРАМ VIRTUAL DJ (ОРИГИНАЛНА ПРОГРАМА)

• Креатор на темата Креатор на темата Devil-King
  • Време на започнување Време на започнување

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Веб-сајт
musicwave.darkbb.com
ЗНАЧИ НЕКОЈ ИМА ЛИ ДА МИ ДАЕ ВИРТАЛ ДИ-ЏЕЈ АМА ОРИГИНАЛ ЗАШО НА НЕТ ЈА НАЈДОВ САМО ДЕМО ВЕРЗИЈА КОЈА СЕ ИСКЛУЧУВА ПОСЛЕ 20 ДЕНА КОРИСТЕЊЕ...

Ако бараш крак или сериски, тука нема да го добиеш.
Евентуално, можеби некој по приватна порака да ти го прати...

Се останато би било против правилаа на форумов.

Ами напрај мсн прати ми ПП и ќе добиеш крак и сериски за Virtual DJ 4.2

Јас ја имам верзија 4,6 ама никако неможам да ги најдам виртуелните миксети, само неколку еквивалајзери има и толку. Каде да ги најдам миксетите?

naum_spaseski напиша:
Јас ја имам верзија 4,6 ама никако неможам да ги најдам виртуелните миксети, само неколку еквивалајзери има и толку. Каде да ги најдам миксетите?

http://katz.ws/download/994271/App/Atomix%20Virtual%20DJ%204.2%20+%20Sound%20Effects%20+%20Skins/

Тука го имаш Virtual Dj со скинови со ефекти и со се што има излезено за него(84 мб).Види снајдисе.....:helou:

I najnova verzija e 4.2

Joey напиша:
http://katz.ws/download/994271/App/Atomix%20Virtual%20DJ%204.2%20+%20Sound%20Effects%20+%20Skins/

Тука го имаш Virtual Dj со скинови со ефекти и со се што има излезено за него(84 мб).Види снајдисе.....:helou:

I najnova verzija e 4.2
Фала за ова, само најдов од еден сајт Virtual DJ Studio 4,6 без миксети. За тоа праев муабет :helou:

Acid напиша:
Ако бараш крак или сериски, тука нема да го добиеш.
Евентуално, можеби некој по приватна порака да ти го прати...

Се останато би било против правилаа на форумов.
Можеш да бришеш тоа горе,не прочитав.....:toe:

Имам целосна, ама верзија 2. Ако сакаш кажи, ма да сумњам...

HsIlOmEdUs напиша:
Имам целосна, ама верзија 2. Ако сакаш кажи, ма да сумњам...
Па ете погоре линк од целосната 4,2 верзија, ја симнав и еве супер е, заедно со голем број SoundEffects и скинови.

Virtual DJ...
Лол...
А да си купиш плеери или грамофони вака...а ако не ти се дава пари ..е тогач биди ПЦ ДЈ ...
Хихихи...извини вака ама смешно ми е...

А не ти е боље варијанта Traktor DJ Studio 3 ?

Devil-King напиша:
ЗНАЧИ НЕКОЈ ИМА ЛИ ДА МИ ДАЕ ВИРТАЛ ДИ-ЏЕЈ АМА ОРИГИНАЛ ЗАШО НА НЕТ ЈА НАЈДОВ САМО ДЕМО ВЕРЗИЈА КОЈА СЕ ИСКЛУЧУВА ПОСЛЕ 20 ДЕНА КОРИСТЕЊЕ...
ееее човече и јас ја имам истата ДЕМО ВЕРЗИЈА и на мене ми се исклучува после 20 дена користене.
Ама знаеш што поубаво ке ти е да ја земеш HIP HOP 5.
Добра верзија е, а и не се исклучува после 20 дена.
Стои нонстоп.:helou: :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom