- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
ти не играш топлес одбојка на плажа на фотографијата
Не им прај филмови, јас сум сериозна госпоѓа, никаква одбојка. Дигам тегови и вежбам јога.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти не играш топлес одбојка на плажа на фотографијата
расипувач на забавиНе им прај филмови, јас сум сериозна госпоѓа, никаква одбојка. Дигам тегови и вежбам јога.![]()
Ај апришиејтМојот глас отиде кај @pain_killer ......... обожавам планини, а сликава е прекрасна![]()
Местено е , се модератори и администратори со поголем број гласови...Можам за мене сам да си гласам? Бидејќи гледам немам ниеден глас... Па јас не делам брашно по куќите пред избори...
може и од брат ти еден глас - стави си 2Можам за мене сам да си гласам? Бидејќи гледам немам ниеден глас... Па јас не делам брашно по куќите пред избори...
Генерално, тапа е периодов за фоткање. Наоколу само сивило, барем во градска средина.дај побрзо гласајте нека дојде недела ми се фотка, вака досадно е![]()
Генерално, тапа е периодов за фоткање. Наоколу само сивило, барем во градска средина.
Следна тема само black & white не спасува
Let 3, пошто ти ќе победиш... Дај следната тема да биде со услов - свежа фотографија!
Нешто ви стил: Креативност на брзинка: Фати го апаратот во рака и направи фотка во рок од 15 минути!![]()
Ќе мора да си верувамекамо доказ дека е за 15 мин направена?![]()
ти чекаш задача од Кајгана натпревар за да фотографираш??дај побрзо гласајте нека дојде недела ми се фотка, вака досадно е![]()
ти чекаш задача од Кајгана натпревар за да фотографираш??