Volvo

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Локација
Скопје
Am I the only freak that likes Volvo's ?

Волво уште од мал ме привлекувало, нит е убаво на изглед, нит знам нешто за него. Нешто ме влече накај него. Необјасниво е... :)))))

Прво Волво што сум видел е ова од потписов, кога бев прво или второ одд, на паркинг го видов и ми се засвиѓа одма:icon_conf :)

Гижо бре, какво Волво бе какви бакрачи бе ало, еј, синдикалец, море какво Волво, бриши темава одма. :pos:

Taтко ми има волво s80 кола,како тоа не е убава на изглед...еве слика од колата
Volvo_S80_New_2_lg.jpg

Volvo_S80_New_large.jpg

Еве ја и од внатре со црна нијанса,има и бела ама не ми се допаѓа толку многу:toe:

Абе не дека стално се вртам против тебе, ама ова ги надмина сите граници. И тоа вака јавно да не срамиш, ееееееј. :lud:

Шо ќе речат аристокративе бе?

Ти као лидер (значи не само обичен синдикалец) на ИнМемориам Синдикатот не смееш да возиш ништо под пеглица, а над сто кец. Што ќе рече- Волво е надвор од твоја класа бе алооо!

(ќе го изоставам фактот што возиш Рејсер- брука за скопската синдикалија). :ne_zboram

Бриши темава! :costumed2

:pos::pos:

Ova pogore e veke od "kantite" Amazon e edinstvenoto vistinsko Volvo, model koj mu ja donese reputacijata koja i den denes ja rasitnuva i trosi :):)!!!

122448a.jpg

PSYtisfaction напиша:
Абе не дека стално се вртам против тебе, ама ова ги надмина сите граници. И тоа вака јавно да не срамиш, ееееееј. :lud:

Шо ќе речат аристокративе бе?

Ти као лидер (значи не само обичен синдикалец) на ИнМемориам Синдикатот не смееш да возиш ништо под пеглица, а над сто кец. Што ќе рече- Волво е надвор од твоја класа бе алооо!

(ќе го изоставам фактот што возиш Рејсер- брука за скопската синдикалија). :ne_zboram

Бриши темава! :costumed2

:pos::pos:

ja си зборам за волвото од потписов мој бе синдикалци :pos2:

Спајдер, види ги постарите модели и ке видиш дека изгледот и не му е јака страна

Ај доста сеир, ова е озбилен подфорум! За Волво што да се каже....?
Една од моите омилени марки, пионери во безбедноста, активна и пасивна, има премногу интересни модели излезени од таа марка, мене ми се омилени 240 ГЛ, како во на Гижо потписот, ама седан верзија, најпопуларно волво по американските филмови :) и моделот Амазон од средината на 50-тите:

За повеќе околу историјата на Волво, видете тука.

Инаку, во почетокот на 80-тите, татко ми собирал пари за 240 ГЛ, ама во банка и во динари...и се заеба човекот...ни Застава неможеше да купи заради инфлацијата која се појави.

Izgledot ne mu e jaka strana...no sepak vovlo e klasa na kola....karakteristicno za nego e sto kolku e graviran tolku i mu e krajnata brzina ...

Лошото со Волво е големата потрошња , треба да и ортак со макпетрол за да ја вожиш асолно , иначе ретка комотност има С80 , седиш како грофица , и да ужасна прегледност имат за на пример рикверц враќање.

Гижо не ги лажи твоите колеги.Волвото во потписот на Гижо е далеку од синдикалско,сопственост е на газдата на Икеа,мулти милијардер и еден од најбогатите луѓе на светот

Svedskite koli vo princip se dosta dobri...Volvo i Saab...ama delovite se izgor. Za Volvo ne znam, ama za Saab idam do Solun da kupuvam koga treba nesto. Ovde vo Sofija poveketo se vtora raka a pak originalite se premnogu skapi.
volvo%20xc90.jpg

можеби и не изгледал толку 'убаво' на почетокот,али пак бил продаван(претпоставувам),колата треба да одговара на другите перформанси и на комотноста а не на изглед,иако прво што гледаш е тоа :jaj:
Волво рокс мај сокс!
бтв Гижо супер ти е колата во потпис,мене ми се свиѓа!ај сеа мавајте ме со креди :Р

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom