iPhone 6 KOREA

• Креатор на темата Креатор на темата AudiR8
  • Време на започнување Време на започнување
Глупости. Ја 4 месеци користам LDK Star u9500 па една маана му немам најдено. Мал лаптоп у џеб со солидна камера за 7000 денари.

А за шпионскиот софтвер... поарно кина да ме шпионира него ли НСА и ЦИА.

Глупости. Ја 4 месеци користам LDK Star u9500 па една маана му немам најдено. Мал лаптоп у џеб со солидна камера за 7000 денари.

А за шпионскиот софтвер... поарно кина да ме шпионира него ли НСА и ЦИА.
Така збориш зашо не си користел квалитетен телефон. Земи спореди го тоа ѓубре со iPhone 6 па ќе го фрлиш одма низ прозор.

Така збориш зашо не си користел квалитетен телефон. Земи спореди го тоа ѓубре со iPhone 6 па ќе го фрлиш одма низ прозор.
Од каде сега споредување на ldk со iphone6? Ја реплицирав на тие што генерализираа дека корејските и кинеските биле ѓубре.

Друго, ѓубрево има 1.3 ghz квадкор процесор со 1gb ram. Не дека е нешто којзнае што, ама секоја работа ја врши глатко: скајп, вибер, интернет, филм, музика, игрици, фотографии, видеа. Iphone6 што прави повеќе од тоа?

Од каде сега споредување на ldk со iphone6? Ја реплицирав на тие што генерализираа дека корејските и кинеските биле ѓубре.

Друго, ѓубрево има 1.3 ghz квадкор процесор со 1gb ram. Не дека е нешто којзнае што, ама секоја работа ја врши глатко: скајп, вибер, интернет, филм, музика, игрици, фотографии, видеа. Iphone6 што прави повеќе од тоа?
IPhone 6 носи девојчиња. :)

Глупости, сумарно:
  1. Имаш 1000 € да ги дадеш за телефон.
  2. Прашуваш на форум за реплика и јасно ти се укажува да не ги фрлаш тие 150-200 € на ѓубре.
  3. Проблемите ги решаваш со селотејп. Бар да речеше црна изолир трака.
  4. Имаш памет или не јебеш?

Глупости, сумарно:
  1. Имаш 1000 € да ги дадеш за телефон.
  2. Прашуваш на форум за реплика и јасно ти се укажува да не ги фрлаш тие 150-200 € на ѓубре.
  3. Проблемите ги решаваш со селотејп. Бар да речеше црна изолир трака.
  4. Имаш памет или не јебеш?

Тебе те јебам. Црн селотејп реков.

И прашав и ми кажаа, а некои викаат и дека не е ѓубре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom