Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така збориш зашо не си користел квалитетен телефон. Земи спореди го тоа ѓубре со iPhone 6 па ќе го фрлиш одма низ прозор.Глупости. Ја 4 месеци користам LDK Star u9500 па една маана му немам најдено. Мал лаптоп у џеб со солидна камера за 7000 денари.
А за шпионскиот софтвер... поарно кина да ме шпионира него ли НСА и ЦИА.
Од каде сега споредување на ldk со iphone6? Ја реплицирав на тие што генерализираа дека корејските и кинеските биле ѓубре.Така збориш зашо не си користел квалитетен телефон. Земи спореди го тоа ѓубре со iPhone 6 па ќе го фрлиш одма низ прозор.
IPhone 6 носи девојчиња.Од каде сега споредување на ldk со iphone6? Ја реплицирав на тие што генерализираа дека корејските и кинеските биле ѓубре.
Друго, ѓубрево има 1.3 ghz квадкор процесор со 1gb ram. Не дека е нешто којзнае што, ама секоја работа ја врши глатко: скајп, вибер, интернет, филм, музика, игрици, фотографии, видеа. Iphone6 што прави повеќе од тоа?
Ke te sledat nemoj... + i predna kamera ima...
Тешко тој кој фаќа девојчиња заради телефонот.IPhone 6 носи девојчиња.![]()
Море да видиш само какви спонзоруши се лепат веднаш ќе се предомислишТешко тој кој фаќа девојчиња заради телефонот.
Тешко тој кој фаќа девојчиња заради телефонот.
Ja sum drugarot. TopeTelefonotetop zemi go drugar go koristese nema utka.
Глупости, сумарно:
- Имаш 1000 € да ги дадеш за телефон.
- Прашуваш на форум за реплика и јасно ти се укажува да не ги фрлаш тие 150-200 € на ѓубре.
- Проблемите ги решаваш со селотејп. Бар да речеше црна изолир трака.
- Имаш памет или не јебеш?