Конкурс за полицаец

• Креатор на темата Креатор на темата Diverzant
  • Време на започнување Време на започнување
прашањето ми беше дали е исто, знам за ова, а познавајќи ја државава нека не те чуди ако има секоја година :)

Што ти значи ова познавајќи ја државата ? има потреба од млад и спремен кадар,не знам што тука е лошо во државата,загледај малку по комшии,сите примаат свежа сила,дали директ во специјални единици или не,важно сите се подмалдуваат,поради ситуацијата со талибанциве.

Проблемот ми беше само што имам 10цм мање од тоа што треба за женски а сум физички многу спремна односно премногу така да ваше мислење да пробам или јок? има некакви шанси да влезам или

Проблемот ми беше само што имам 10цм мање од тоа што треба за женски а сум физички многу спремна односно премногу така да ваше мислење да пробам или јок? има некакви шанси да влезам или
За машки иако рекоа 175 најмалку, пуштаа и пониски. А за пријавување сега неможеш, чекај нареден конкурс ако има.

Ако си стварно многу,премногу спремна како што кажуваш тогаш не размислувај конкурирај,барем ќе пробаш,не те јадат таму.Обично прогледуваат низ прсти за висината.

Пиши како стоиш со резултатите,чим си премногу спремна баш ме занима ?

Да да чекам нареден викаат за две години дека ке има денеска покрај мене помина еден џандар висок колку мене а за машки треба повисоки а иначе женско сум...[DOUBLEPOST=1418166454][/DOUBLEPOST]Со кои резултати ? Кажи ќе ти кажам

Да да чекам нареден викаат за две години дека ке има денеска покрај мене помина еден џандар висок колку мене а за машки треба повисоки а иначе женско сум...[DOUBLEPOST=1418166454][/DOUBLEPOST]Со кои резултати ? Кажи ќе ти кажам

минимум 60 стомачни , 27 склекови и 3.200 метри за 16,30 минути

и можеби е стар припадник,тогаш не се барало висина.

Ако има,ќе има за 13 до 15 месеци откако ќе започне официјално оваа класа на обука.

Полесно од ова амин.. ја ова секој ден го праам

Добро не секој секој втор еден одмарам али ипак вежбиве се за греота ама висината тешко малку...

Добро не секој секој втор еден одмарам али ипак вежбиве се за греота ама висината тешко малку...

Повеќе од 20 правилни склекови не правиш сигурно,ама ајде нема везе.

Што ти значи ова познавајќи ја државата ? има потреба од млад и спремен кадар,не знам што тука е лошо во државата,загледај малку по комшии,сите примаат свежа сила,дали директ во специјални единици или не,важно сите се подмалдуваат,поради ситуацијата со талибанциве.
каде прочита дека мислам дека е на лошо, тоа мислев нека има не е на одмет
Полесно од ова амин.. ја ова секој ден го праам
пиши де до кај си да видиме

Некои прашања за општо образовниот и психичкиот тест тема за есеј несто А у ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom