Каде можам да најдам во Скопје вакви? Во Кисела Вода или Центар евентуално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде можам да најдам во Скопје вакви? Во Кисела Вода или Центар евентуално.
За во Кисела Вода или Центар не знам, но во Mr. Bricolage ги има еден куп.Каде можам да најдам во Скопје вакви? Во Кисела Вода или Центар евентуално.
Мулчот( дрвени струготини) што го ставаш....дали е ефикасен против трева и коров
Пред некое време ми подарија Фикус Бонсаи и веќе извесен период секој ден му паѓаат по неколку лисја и почнува доста голо да изгледаТотален лаик сум, па секој совет е добредојден
Инаку го чувам дома, вода му ставам кога му е сува почвата. Дали може да е поради тоа што не воопшто не го фаќа сонце? Стои до прозор на светло, ама на северна страна гледам и нема сонце.
Инаку купено е од City Flowers, https://www.cityflowers.mk/mk/proizvod/fikus-bonsai. Како тоа на слика е:
![]()
Лично искуство?Здраво, порано мајка ми знам кога ќе пресечеше некое цвеќе и ќе го ставеше во вода да пушти жилички за да го размножи, внатре му ставаше пченица или јачмен (не сум сигурна што и зошто е тоа така)? Знае ли некој нешто околу ова?
Некој тука искуство со дендробиум нобиле орхидеја?Прегледај го приврзокот 239129
Разбирам дека имаат чуден циклус на живеење..
Т.е. листопадни биле- на лето растат стебла со листови, зиме период на одмор(како кактус)
И цвеетаат на пролет...
Дома ја се грижам за орхидеите...и за се друго...
Мене мајка ми... не ја бива до толку за цвеќе...
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 239146
Еве фаленопсис