Кафе машини

Веке 15 години користим само Saeco Automat кафе машини. Најдобра комбинација на квалитет и цена. Ништо не се споредува со свежо меленото и сварено кафе.
Јас ја користев старата машина 13 години и сè уште работи .

deal4_3_3_1.jpg

Сега от една и пол година сум со овој модел, фантастичен е, прави 10 видови кафе.

Saeco-jpg.png

Ти каков имаш апарат за кафе?
Од 100 евра, ама жива мака е!
Сега сум во план да земам нешто од 400-500 евра, ама нема нешто голем избор во Мк! Ова ми е прескапо http://espresso.mk/index.php/en/com-virtuemart-menu-users/online-store/kafemati/animadeluxe-detail
а со послаби карактеристики не сакам. Она бугаринот што го постираше на Амазон е 500 евра, ама кај нас го нема!
Saeco гледам го купиле од Philips, инаку едно време Saeco сакаше да направи пирамида со бокали за пречистување на вода, уствари со капсула од обичен активен јаглен!

Сега сум во план да земам нешто од 400-500 евра, ама нема нешто голем избор во Мк! Ова ми е прескапо http://espresso.mk/index.php/en/com-virtuemart-menu-users/online-store/kafemati/animadeluxe-detail
а со послаби карактеристики не сакам. Она бугаринот што го постираше на Амазон е 500 евра, ама кај нас го нема!
Saeco гледам го купиле од Philips, инаку едно време Saeco сакаше да направи пирамида со бокали за пречистување на вода, уствари со капсула од обичен активен јаглен!

Земи си неспресо машина, ова ти е само џабе фрлање пари

Земи си неспресо машина, ова ти е само џабе фрлање пари
Зависи, можеби е љубител на убаво кафе.. Јас со години дома користев Или, и има убаво еспресо. Сега имаме една од тие големите машини што меле кафе и стварно е топ. Сега има и убав избор на кафиња, се продаваат и во 7 грама..

Зависи, можеби е љубител на убаво кафе.. Јас со години дома користев Или, и има убаво еспресо. Сега имаме една од тие големите машини што меле кафе и стварно е топ. Сега има и убав избор на кафиња, се продаваат и во 7 грама..
Мене ми е за на работа, немам многу муштерии, ама тие што доаѓаат ретко оставаат под 300 евра! Затоа сакам да ги почастам со нешто што ќе го памтат! Виски е Ок ама возат луѓето, плус пола муштерии ми се муслимани. Затоа сакам машина за експресо, што меле кафе и може да се подеси интензитетот на вкусот.

За сите љубители на кафе, како и оние кои планираат да се занимаваат малку посериозно со ова (бариста) топло го препорачувам каналов и човеков (светски бариста шампион)

како и еден од дизајнерите на машинава која за жал не верувам да кошта под 3000 евра

Па тоа де неспресо машината ги има сите можни капсули од најдобрите брендови

знаеш дека зрното од коа ке го отвориш еднаш треба максимум за 5-6 дена да го потрошиш.

Веке 15 години користим само Saeco Automat кафе машини. Најдобра комбинација на квалитет и цена. Ништо не се споредува со свежо меленото и сварено кафе.
Јас ја користев старата машина 13 години и сè уште работи .

Прегледај го приврзокот 266423

Сега от една и пол година сум со овој модел, фантастичен е, прави 10 видови кафе.

Saeco-jpg.png
И јас ја имам истата што си ја земал.. Одлична е.

Па тоа де неспресо машината ги има сите можни капсули од најдобрите брендови

знаеш дека зрното од коа ке го отвориш еднаш треба максимум за 5-6 дена да го потрошиш.
Комшии ми се со автоделови, они имаат постојани муштерии еден куп, ќе ги частам ;)

Ова е толку задоволително да се гледа, иако гласот на девојката знае да иритира

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom