Cinedays

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Ммм, не можам да си замислам поубаво саботно утро од гледање Cannibal Holocaust во 9 часот.

Кога би требало да има новости за програмата за овогодинешниот фестивал? Почнува за помалку од еден месец.

Чекам некои од следниве да ги даваат: Roma, The Favourite, The Rider, If Beale Street Could Talk, Vox Lux, Green Book, BlacKkKlansman. :vozbud:

Прес конференцијата е закажана на 1ви ноември, тогаш ќе ја имаме и програмата.

:love::love:
Се прашувам само кај ќе бидат проекциите на филмовите од Гала програмата. Милениум се гради, а се надевам нема се да е стуткано во Фросина, вратот ќе ми се укочи.

Се прашувам само кај ќе бидат проекциите на филмовите од Гала програмата. Милениум се гради, а се надевам нема се да е стуткано во Фросина, вратот ќе ми се укочи.
Напишаа на Фејсбук дека од вчера е веќе во функција, има некој друг дополнителен проблем/градење или?

Чекам некои од следниве да ги даваат: Roma, The Favourite, The Rider, If Beale Street Could Talk, Vox Lux, Green Book, BlacKkKlansman. :vozbud:
BlacKkKlansman го даваа на Манаки фестивалот во Битола. Не знам дали тоа ги зоголемува или намалува шансите да го даваат и тука али да спомнам барем дека беше во Македонија еднаш прикажуван филмов :D

The Favourite Мислам ќе го дааваат, секоја година ги даваат филмовиве на грков.

И Cold War го испуштив на Манаки. Од Синедејс сакам само The Favourite и Roma.

Roma посебно ќе мора да се гледа на големо платно, воедно мислам дека и покрај тоа што ќе има Netflix релиз, филмот ќе има гледаност во кина :cuc:

Прес конференцијата е закажана на 1ви ноември, тогаш ќе ја имаме и програмата.

:love::love:
А gde je programa

pecat.jpg
[DOUBLEPOST=1541076360][/DOUBLEPOST]upload_2018-11-1_13-46-17.png

Годинава ќе има ретроспектива на филмовите на Милош Форман.

Nice (y)[DOUBLEPOST=1541077023][/DOUBLEPOST]Со помош на руски хакери стигнав до програмата

Клик

Последно уредено:
уффф добри филмови, ќе има кинење уфф

Ларс фон Триер :eek::eek::eek::eek::eek::noze:

:oleee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom