Cinedays

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки јас изгледа сепак нема да дојдам.

Зошто мислам дека планот беше да се иде на некој филм па немало карти за твој па се смени планот за друг филм и многу луѓе откажавме ? :D

(ќе се допишам деновиве, посигурен кога ќе бидам :D )

Слабо памтење имам ....... ама мислам дека единиот проблем беше што ја купив поише карти од што требаше (али воглавно откажаа мои другарки, а од форумџиите дали 1,2ца). Како и да е, на крај немавме вишок карта. :)

1. MyloXyloto
2. Zlatikevichius
3. Natural girl, за кафето и Birdman (иако поише мерак ми праи Boyhood ама мн долго трае и мн долго ќе ми испадне излагањето :D )

Чисто информативно картите од утре почнуваат да се продаваат

I`m out нема да сум во Скопје викендов...

I'm in :D

1. MyloXyloto
2. Zlatikevichius
3. Natural girl
4. dragonsky

едит: Еј само ако испадне да нема карти..:@

Епа ај барем кафето да го договориме. Сакате во 6 вечер у сабота? Тука ќе ги тагнам луѓето што обично идеме на собиранки, и тие што се пријавивте за Cinedays : @blue ladybug @kooperativa @ION @Mary Poppins @Шкорпион @AceCaleb @RogerBacon @Lu @King Kai @dragonsky @MyloXyloto @Zlatikevichius @StormRage

Ако некој од вас е заинтересиран ПЛУС И за филм (Birdman од 8, Boyhood од 10:30), тогаш пишете си во постот. :)

Или договорете се по пп, боље така. :)

Промото.

Доста покреативно од ланското со лижалките и Нина Деан, ова со мачката и маравката ми се допадна. Инаку ме интересира имаат ли промотивен материјал кој го дават гратис? Видов снимка на ТВ од организаторот каде што имаат направено голема книга со секој филм и негова содржина, слики од режисери, нешто повеќе за нивната филмографија и слично. Ваљда на премиерата ќе има нешто такво, додатен материјал, ако одам ќе отидам само ради тоа највеќе, некако не ми се гледа Споменикот на Мајкл Џексон, али ај ќе видам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom