Mi a1 или 5x? Ме сваќаш?Mi 6x или Mi A2
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mi a1 или 5x? Ме сваќаш?Mi 6x или Mi A2
Абе знам тоа.Mi a1 или 5x? Ме сваќаш?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
eh, toa samo kako novost. inaku momentalno za 170e samo meizu pro 6 plus, samo steta so nema pogolema baterija.Како така па нели за 100-150 eвра имаше подобри, што сега ова телефони од 700-900 евра?
Ај јас тебе да те прашам од каде ја купи батеријата за ми 4ц? Мојата веќе паѓа на 1,5 сот и почнува да се дуе. А телефонов не ми се менува, знаеш...Од каде го зема ? Ептен му се загреав и ја ама кај нас нигде го нема сакам да го зеам од али експрес не знам колку ке ме акнат царина, ако ме акнат...
Иначе користам Xiaomi mi4 c веќе 2 години, освен батеријата што му рикна па ја сменив друго нема мука, нови телефони мид рејнџери од типот на самсунг ги јаде сеуште за доручек у перформанс. 73.000 скор на антуту вади сеуште...
Ај јас тебе да те прашам од каде ја купи батеријата за ми 4ц? Мојата веќе паѓа на 1,5 сот и почнува да се дуе. А телефонов не ми се менува, знаеш...
Sent from my Mi4c using Tapatalk
Go srediv so toa, mi se izbrisa sve od A do SH... mu ebem update u dupe!Wipe Data?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
samo tacovi imas za 5-6e na ali, ama podobro da si zemes komplet so lcd i ramka za 20tina evra.Дечки, информација ми треба, дали има кај нас стакло да се најде за Редми Ноте 3 [emoji849] Денес ми тресна телефонот и отиде стаклото. Екранот/тачот е во ред, ама стаклото е целото ко пајажина.
Така ми треба ко не му залепив скрин протектор на времето [emoji849]
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk