Љубов и пари

• Креатор на темата Креатор на темата sagaqua
  • Време на започнување Време на започнување
Парите како предмет на интерес лежат во суштианта на се околу нас. Не мислам дека парите носат среќа, ама се средство за полесно доаѓање до неа. Како би се љубеле ако немаме пари да си купиме паста за заби или неаме кај да се избањаме, нај просто вулгарен пример.
Битлси викаат,,Money can't buy me love" ја би рекол да,и би додал, but they can sell it at the same moment. Не се залажувајте само љубов ми треба, за да сакам некого не ми се битни парите и таканатаму... Да секако дека коа ќе се заљубиш последно ќе мислиш колку пари носи у џеб, ама кога тогаш ќе исплива на површината тоа. Малце глупо звучи, али има фактори на кои што не може да се влијаат, ако врската оптеретува финансиски, а секоја оптеретува помалку или повеќе, на мои години повеќе пари значат поголема слобода(бидејќи истите не се заработени), кога тогаш во енкоја небитна кавга ќе стане збор за таа оптеретеност,може директно може суптилно не е битно, важно парите ќе бидат причината. Нормално не раскинуваат паровите затоа шо некој немал пари да и купи сладолед или шо знам шо(иако има и такви) ама у суштианта на проблемите служат исклучиво парите како средство за задоволување на нереалните потреби на алчната човекова природа.

Факт е дека стрес како таков е „убиец“ на либидото. Многу работи можат да влијаат меѓу нив и парите...

Поточна неможе да биде. Во денешно време сите гледаат пари, а не љубов:tapp:

Точно,ама не 100%. Само 99,99%.

Дали некоја би ја избрала оваа комбинација

Типот
paprica.jpg

Емоции...
Mercedes_SLK_350_Carlsson_CK35_1.jpg

Неговите другари (Бенџамин Френклин и друштво)
cash.jpg

Или некој кој би се вљубил во неа и би ја сакал...но без горенаведените атрибути?

Koga ja vidov Adrijana Lima so ona srpskono gorilo Jaric koj vo meantime ja izneveri so nekoja prostitutka definitivno resiv da vadam Master Platinium izgleda e najdobar afrodizijak

Од љубов не се живее.
Со парите можат да се задоволат многу потреби.
Сеедно дали е со вас поради вас или поради вашите пари, пак е со вас затоа што ги имате парите доколку ги имате многу.
Значи не очајувајте, не е до вас и не е ништо лично.
Ако немате пари таа не ве сака само затоа што немате пари не дека не сте океј како појава.

abe od ljubov ne se zivee toa e fakt,nikoaj devojka koa ke napraj 25 ne glea samo da e ubav da e dobar i se drugo najvbise se glea i gebot kolku mu e dlabok toa e realnsota kolku i da zborite paite nes e bitni ke dojdete do taa vozrast pa ke vidime so ke mislite-ova e samo realnost niso poise

парите ќе бидат само еден проблем од 1000 кои ке им се јават во бракот и ако има љубов и разбирање нормално дека ке се снајдат..таман работа кај нас во ова држава кај што повеќето не стојат добро со пари да се разведват..фјуууу:nesvest:

a sto pravime sto Lima ima i samata pari i otpoveke,a moze i poveke od Jaric?

Кога има момчето пари, и апсолутно никаков квалитет со него, нема да биде со Адриана Лима. Ама парите се статус, плус типот има 2 метра, плус има балканска заводливост (ваљда, нагаѓам), плус знаел да ја излаже токму она кое палело кај Адриана.

Парите се моќ, и на најбогатата жена на светот треба да и ги предочиш како предуслов да одиш на втора фаза. Односно на прва, нема ни да те погледне ако не можеш да седнеш во ексклузивен ресторан. На крајот на краиштата, кај ќе те запознае? И Адриана Лима, сигурно не го запознала Марко шетајќи се у Земун у петак увече...

Кога има момчето пари, и апсолутно никаков квалитет со него, нема да биде со Адриана Лима. Ама парите се статус, плус типот има 2 метра, плус има балканска заводливост (ваљда, нагаѓам), плус знаел да ја излаже токму она кое палело кај Адриана.

Парите се моќ, и на најбогатата жена на светот треба да и ги предочиш како предуслов да одиш на втора фаза. Односно на прва, нема ни да те погледне ако не можеш да седнеш во ексклузивен ресторан. На крајот на краиштата, кај ќе те запознае? И Адриана Лима, сигурно не го запознала Марко шетајќи се у Земун у петак увече...

Неодолив е човекот... „гледа мене-види Солун“:pos2: (со тоа очињата не кештреме...)

Двојкава е доказ за тоа дека е се во лажењето...

А да не има две исти теми?
Прееска постирав на истата тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom