K-15

• Креатор на темата Креатор на темата HungryWolf
  • Време на започнување Време на започнување
Цацко: Мојот пријател Францоа Митеран , можда си чул можда не. Он беше ного болен , и му препорачаа доктори да се лече со зелка лист. И он ги послуша , ми ти знаеш ли дека му го продужи животот?
Темелко: Да бе , место у 2 умре у 3. Да се лечеше со лоза лист че поживееше до 6 сигурно.

:pos::pos::pos::pos::pos:

денес нешто слично и мене ме снајде :confused:

Се сеќавате ли на рекламата од к-15 за спортска прогноза 1998 година??? Облечени со кожи како од камено време мава цацко во огромен камен и на крајот вика; Не мора да играте фудбал типувајте спортска прогноза...Ако некој успее да ми ja најде таа реклама ќе му бидам многу благодарен.

Не знам веќе неколку години наназад го барам оној клип кога Тошо среде ноќ ја менува периката.

Паметам скечот беше Тошо спие и станува навечер полноќ оди со старата перика, на јаже со штипка ја закачува и ја зема новата ја става.

По овој скеч мислам дека Тошо остана со таа перика иста што ја смени.

Се утепав од барање на тој скеч но никаде го нема. Ако успее некој ова да го најде ќе биде супер да се присетам на тој скеч.

Не знам веќе неколку години наназад го барам оној клип кога Тошо среде ноќ ја менува периката.

Паметам скечот беше Тошо спие и станува навечер полноќ оди со старата перика, на јаже со штипка ја закачува и ја зема новата ја става.

По овој скеч мислам дека Тошо остана со таа перика иста што ја смени.

Се утепав од барање на тој скеч но никаде го нема. Ако успее некој ова да го најде ќе биде супер да се присетам на тој скеч.

3:23

Изгледа ова е (y) Ама изгледа многу јас и не се сеќавам на ова, сепак фала ме потсети дека ова било реклама за шампон за коса. Легендарни им беа рекламите дури и подобри од скечовите.
Па и кога ќе подразмислам тоа време вриеше и од македонски производи за кој к 15 правеа реклами.

Ми треба скечот кајшто пејат „ти не плачи мајко што сум далеку и сам, ако згрешам нека изгорам“ и Цацко пали со запалка такозвана упаљач. Се убив од барање не можам да го најдам, ај на некој ако му текнува?

Ми треба скечот кајшто пејат „ти не плачи мајко што сум далеку и сам, ако згрешам нека изгорам“ и Цацко пали со запалка такозвана упаљач. Се убив од барање не можам да го најдам, ај на некој ако му текнува?

А она,тројцата едат на маса,прво зборат за риби,после почнаа да се караат за политика Тошо и Миле,а Цаци и на двајцата им вика,така е,у право си...... :D
Може да ми го прати некој?

А она,тројцата едат на маса,прво зборат за риби,после почнаа да се караат за политика Тошо и Миле,а Цаци и на двајцата им вика,така е,у право си...... :D
Може да ми го прати некој?
Никој бе? :(

Гледам на фејсбук слики Васко -Тошо снима нешто скечеви сам и пак истата улога Тошо малерот. Он пошо има заминато во Австралија да живи таму снима скечеви.

Вака така сите посебно си продолжија после крајот на К-15. Бубо - Цацко глуми во Зајди Зајди емисијата на Алфа а Бранко - Миле паника си направи свој сат panika.be.

Гледам на фејсбук слики Васко -Тошо снима нешто скечеви сам и пак истата улога Тошо малерот. Он пошо има заминато во Австралија да живи таму снима скечеви.

Вака така сите посебно си продолжија после крајот на К-15. Бубо - Цацко глуми во Зајди Зајди емисијата на Алфа а Бранко - Миле паника си направи свој сат panika.be.
Можеби се реклами тие на Тошка? И ја ги видов сликите кај жена му (што сега и заборавив кое и е името за пак да ги најдам и тука да ги постирам) :D

Шо знам, чудно ми е сам да си снима скечеви, така да ја мислам или е реклама или е нешто таму за глумење во Австралија за нашинцете некои претстави да им прави :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom