Онлајн продавница за патики

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Имав најк од индонезија за 2400 ден, ги носев две години не се скинаа, но внатре :sick:
Поради ова причина не купувам евтини патики.
Земав и од алиекспрес и ќе видиме после една година какви ќе се. Оние што сум ги купувал од над 100 евра се како нови и чорапите после носење мирисаат на омекнувач, а не на гомна. :icon_mrgr:

Имав најк од индонезија за 2400 ден, ги носев две години не се скинаа, но внатре :sick:
Поради ова причина не купувам евтини патики.
Земав и од алиекспрес и ќе видиме после една година какви ќе се. Оние што сум ги купувал од над 100 евра се како нови и чорапите после носење мирисаат на омекнувач, а не на гомна. :icon_mrgr:
По цел ден сум во патики и ако на битпазарски или од спопрт м не ставам пудра нозете ми бздат

Е ај кажете ми како да разликувам дали се оригинал или копија. Како ги препознавате вие?

Од обичните патики купени од пазар и овие нашите продавници што се као оригинал а уствари само буквите се од адидас или најк нозете ми смрдат и се потат што ако нагазам на плочки ми се чини ќе ги стопат. Еве веќе 1 месец со најкот чорапите не мирисаат на гадно а и се осеќа вентилацијата на нозете, никогаш не се потат. Има разлика.

Пробај да смениш чорапи, барем еднаш неделно.
Секој ден мијам нозе менувам чорапи и пред облакање патики обавезно ставам бекутан пудра

Овие не се оргинал сигурно... Која е логиката на патика од 7,200денари сега да е 3,000денари? Ако е оргинал ќе има до 1,500 денари попуст највеќе.

Секој ден мијам нозе менувам чорапи и пред облакање патики обавезно ставам бекутан пудра
Батали ти бекутан пудра. Само го маскираш мирисот. Инфицирани ти се. Пробај со сода бикарбона неколку дена мачкајги пред спиење , мислам измиги со вода и така влажни напудриги со сода бикарбона, стави чорапи и така спијај.
И патиките по можност испериги. Можеш и во нив да туриш сода бикарбона но ако има кожни делови ке ги расипиш , ке окрутни кожата и ке испука. Така да најдобро е само да ги испериш колку да се дезинфицираат, а на нозете ставај како што е опишано погоре. За неколку дена, максимум недела на пролет ке ти мирисаат. Барем би требало:)

Ни перење во перална не помага на таквите патики, после два дена пак истата приказна.

Eve vi sajt za originalki golem izbor na patiki,trenerki i takvi raboti

http://www.prodirectselect.com/
Имаш земано од тука ти бре другарче ? Незнам како стојат со шипинг фи гледам за тежина на пакет наплаќат се мислам да не ме одерат иначе одлични патичиња има сакам да земам едни за фудбал

Имам Најк оригинал купени од Германија и не да смрдат, то не се издржвит:unsure: Читав по нетов тоа да ти било од лепакот шо го користат од Најк.
Единствени патики што не ми смрделе се конверс платнени, и кондури турски од на пазар, ептен ме изненадија кондурите, озбилен сум:)

Платив патики од спорт-м адидас 5200 - се раскантаа за 1 година.
Тоа се први патики (и последни) што ми се искинале - многу пазам патики како носам.

А купив LIVER од пазар за 900 година ипол уште се здрави.
Иам и Mania од пред 4-5 години од 700-800 денари и уште се здрави (ги носам ко влечки за продавница, никад не се одврзани, пак се здрави)

едит: заборавив да додадам, „оригиналките“ адидас од 5200 ако ме фатеше дожд пуштаа боја и ми ги фарбаа прстите на нозете

наздравје бричење

Значи логички ако размислиш 2000 денари 90ка, air max 90 hyperfuse испод 150 200 евра теорија нема да најдиш поевтини(можи со исклучок) и сеа некој те убедува дека истите се 2000 ден , лудница

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom