Побарувања на теми за мобилни телефони

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Овде ќе разменуваме теми за мобилките, а јас ќе пробам да одговорам на повеќето од побарувачките :)

a da prodolzime so rabotata.....

KAJGANA TEMA!!!

Imam Nokia 3250....i nikako ne mi prima temi vo .sis file. Zosto e toa taka ako moze da mi objasni nekoj?

Не верувам дека можеш на поголемиве страни за мобилни да најш :(

ako saka nekoj temi za sony ericson k750i neka se obrati tuka.

еј теми за Siemens CX70 emoty?

Necrophilia напиша:
a da prodolzime so rabotata.....

KAJGANA TEMA!!!

За Sony Ericsson можам да изработам Кајгана тема, со програмчето Themes Creator од Sony Ericsson, па за неколку дена треба да се внесам малце во Photoshop и да ја сложам после темата во програмчето и ќе си стаите на вашите Sony Ericsson-чиња Кајгана Тема.

vodkamixx напиша:
За Sony Ericsson можам да изработам Кајгана тема, со програмчето Themes Creator од Sony Ericsson, па за неколку дена треба да се внесам малце во Photoshop и да ја сложам после темата во програмчето и ќе си стаите на вашите Sony Ericsson-чиња Кајгана Тема.
Ај ако може (ако знаеш и ако имаш време) и за Нокиа Н73 односно тема за Symbian со резолуција QVGA резолуција 320x240.

Jane напиша:
Ај ако може (ако знаеш и ако имаш време) и за Нокиа Н73 односно тема за Symbian со резолуција QVGA резолуција 320x240.

Друже има разни софтвери за креирање на теми, за Нокиа т.е. за Симбијан неам софтвер, така да ќе седнам за Сони Ериксон да средам една тема, а некој ако може да најде софтвер за креирање теми за Симбијан, а може и за Нокиа телефони без OS. Па ќе склепаме теми за сите видови мобилки. :)

neznam kolku vi teknuva ali pred da se desi holokaustot na forumov staviv program za kreiranje temi za SonyEricsson za preku 20 modeli, za Symbian 6.0, 7.0 i 9.0.

ako nekoj stvarno saka da se nafati i ima slobodno vreme ke gi aploudiram pak programite....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom