Побарувања на теми за мобилни телефони

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го моето дело, Кајгана тема за Sony Ericsson телефоните.
Темата е направена за телефоните со екран 176x220 pixels, но ќе фати и за телефоните со помал екран. Инаку темата е исто за телефоните кои поддржуваат 4.0 Version Theme, а нема да фати кај телефоните K700i, K310i и слични пошо тие поддржуваат само 3.0 верзија на теми. Но не е проблем ќе средам и 3.0 верзија на Кајгана темата.

Еве ви скриншат:
Preview1.jpg

Preview2.jpg

Download | 72 KB

Се надевам ќе ви се допадне темата, па скрајте и давајте после коментари и критики. :helou:

temata e odlicna steta so nemam sonyericsson

Напраив некои мали измени на темата, кои не ми се свиѓаа, па мислам дека сега ќе биде супер. На погорните фотки ги нема тие измени. :) Ќе забележите кога ќе ја симнете темата. :)

Инаку ја почнувам да ја користам оваа тема на мојот моб. Default тема ќе ми биде. :)

Џабе ми е темава,имам w850...така да,се е поголемо на мојот мобилен,и нема да ја биде емава мислам
bh.gif

vodkamixx напиша:
Напраив некои мали измени на темата, кои не ми се свиѓаа, па мислам дека сега ќе биде супер. На погорните фотки ги нема тие измени. :) Ќе забележите кога ќе ја симнете темата. :)

Инаку ја почнувам да ја користам оваа тема на мојот моб. Default тема ќе ми биде. :)
На K750i закон е темава, само не се гледаат како што треба оние долните текстови, како Calls, Menu, Open, More.... Мислам дека сфати. Можеш да ги направиш потемни. А да, сега видов, исто и кај менијата, на пример Pictures, Videos, Sounds и др. потемни да се, за да може подобро да се разликуваат. И уште еднаш да кажам, супер е темава!

Е вака сеа.

Во портокаловата тема на Кајгана има неколку измени кои ги напраив сега, а ви подготвив и suprise. Kajgana Blue Theme!

Значи Кајгана доби уште една тема во плаво издање.

Download Kajgana Orange | 60 KB
Download Kajgana Blue | 61 KB

Епа кајганџии сркајте, и кажете као ви се свиѓа. Знам дека за некои делови на темите ќе речете „еј ова е згрешено”, не е згрешено така е оставено малце за декорација. :pos:

Драги кајганџии еве уште една тема за телефоните Sony Ericsson P900/P910 а може да фати и на P800, не знам, нека пробаат тие што имаат P800.

previewnv2.jpg

Download

Mac)) ај пробај ја темава и кажи дали работи добро, пошо знам ти имаш P910. :)

Деско, ај за Нокиа оваа мојш? :)

Ај ќе најдам софтвер за праење теми за Nokia, за Symbian.

Најде или не сеа? Ако имаш проблем, прашај го некрофилија, сигурно има тој...

Јас си симнав тема онаа од водкамикс, за мобилкава сеа ке ја прегрлам и ке видам!
Ако има некој за к700и- сони ериксон нека кажи!

еј може ли некој да ми најде тема од јуве за к510?однапред благодарам

Изработувам теми од сите тематики за сите Нокиа и Сони ериксон телефони... Сакат некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom