Автобуски превоз од Скопје до Париз

• Креатор на темата Креатор на темата SpejsIO
  • Време на започнување Време на започнување
Порано имаше од Куманово до Париз ,130 евра повратна.Не знам дали уште постои таа линија.
Инаку јави се во некоја агенција ќе ти ги дадат сите понуди за 3ти октомври на сите авиокомпании.

Порано имаше од Куманово до Париз ,130 евра повратна.Не знам дали уште постои таа линија.
Инаку јави се во некоја агенција ќе ти ги дадат сите понуди за 3ти октомври на сите авиокомпании.
Тешко да е 130 евра повратна. 250 евра повратна е до Цирих, а Париз би требало да е поскапо. И одат само среда и сабота а на него може датумот нема да му е во овие денови од неделата.

Тешко да е 130 евра повратна. 250 евра повратна е до Цирих, а Париз би требало да е поскапо. И одат само среда и сабота а на него може датумот нема да му е во овие денови од неделата.
Со автобус е нормална цената.Да се дрнкаш 24часа толку кошта.
Со авион има повеќе опции Загреб,Љубљана,Цирих,Белград...
Ефтини се Wizzair до градот Bouvais кој е на саат време од Париз.Ама и од таму до Париз треба да се плати превоз нели.
Најодбар пример дадов мислам,да се јави во агенција да му дадат сите достапни понуди за тој ден од сите авиокомпании.

Ако одиш за авантура комбинирај си релации, ама ако одиш за потреба резервирај си авион и немој да се замараш

Требаше да бидам поконкретен.. Датумите за одење и враќање ми се фиксни, а нема летови баш на тие денови, па затоа барав друга варијанта..
Ама ми се свиѓа на што се ви текна дека може да биде причината xD
Фала на сите за одговорите.. можеби воз и не е така лоша идеја :)

Јас па ќе те советував ако веќе праќаш ајвар, да ставиш и пола литро мастика и два грста леблебија у поздравот :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom