- Член од
- 21 јули 2011
- Мислења
- 1.339
- Поени од реакции
- 3.202
Епа со храбро срце, во четврток во Синеплекс влагам со индекс па ко преживи причаче![]()
Чекаме импресии.![]()
Само да не ми се деси ова...
или ова...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа со храбро срце, во четврток во Синеплекс влагам со индекс па ко преживи причаче![]()
Чекаме импресии.![]()
Инаку се јавив и во Синеплекс и во Милениум, и ми кажаа дека не важело тоа во нивните кина. Па каде важи бе, во кино Фросина?
Денес еден колега ми рече дека секој трет викенд во месецот имало слободно возење во возовите..вистина е ова?
А треба некоја посебна картичка или легитимација да се има?Да, за сите лица помлади од 27 години.
За студентите се воведува проектот Слободен четврток, кој ќе овозможи студентите секој четврток да ги посетуваат програмите на културните установи, опери, балети, концерти, театарски претстави, изложби и слично, без никаков надомест. Оваа мерка се однесува на Установите од културата.
Дали некој има веќе посетено нешто, или знае како може да се добие карта? Дали со индекс само, или треба некоја посебна процедура како што е за во ЈСП ? Било какви искуства или знаења, споделете ги слободно![]()