Огласи за вработување и чудниот парадокс

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам за други места но мене во МЕПСО ми побараа, среќа во несреќа што после конкурсот со писмото дека не сум примен ми ги вратија назад да ги имам за друга прилика.
Да не биде темава на памет, еве ти препораки за Мепсо:

nikola-tesla-od-nashiot-ogranok-102804.jpg

Требало да пишат и дека на овие 15 што ставиле потпис убаво им го излижал газот. :D

Овие извршен одбор во Мепсо се.
Јок, стручна независна комисија составена од надворешни советници во кореспонденција со најголемата HR организација (агенција за вработување на погоден кадар) во републикава. :icon_lol:

:facepalm:[/spoler]

Јок, стручна независна комисија составена од надворешни советници во кореспонденција со најголемата HR организација (агенција за вработување на погоден кадар) во републикава. :icon_lol:

Мислиш надворешни консултанти за стручен избор на кадри за продолжување на успешните реформи во администрација?

И после сме имале неписмена администрација, шлапа народот ефтирии вади.

Требало да пишат и дека на овие 15 што ставиле потпис убаво им го излижал газот. :D

Испаѓа дека и самиот на себе си го излижал газот, затоа што е истиот тип под реден број 13.
Ееееј, сам на себе да си даваш препорака дека си стручен и совесен :tapp:

Леј кои змии сте еј :pos:
Да комплетираме со фаца

И останати активности потребни за ваква стручна оценка. Секој ден по три пати лајк и три пати шернување Бранко Шетај.

Последно уредено:
Испаѓа дека и самиот на себе си го излижал газот, затоа што е истиот тип под реден број 13.
Ееееј, сам на себе да си даваш препорака дека си стручен и совесен :tapp:
Ваљда он знае колку е стручен и совесен. Нема шо друг да му кажува.:tapp:

Да комплетираме со фаца

Ево Љ најде кој е. И убав е и крводарител. Директорче, ќе го биде.

Нема кого не лајкнал во партијата https://www.facebook.com/Dalton4e/likes
А замислете да е член на кајгана и да го чита ова :cautious:
Сигурно нема да спие навечер, тешки кошмари ке го мачат. Ќе го гризи совеста кога на почетокот на месецот ке му легни платата на сметка. Абе трауми што да ти расправам. Да не му си во кожата на човекот. Сигурно и ке се самоубие кај да е.

Сигурно и ке се самоубие кај да е.

Па и јас на тоа помислив и ме фати страв, да не испадне после дека толку стручен и совесен тип да треба да носиме на душа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom