Вака дечки. Денеска од сабајле пробував да дигнам dedicated server и успеав. Исто така успеав да инсталирам и админ панела за полесна навигација на серверот. Пасворд не знам како се става, но знам како се кикнува играч, така да, ако некој рандом влезе, одма ќе го кикнам додека не се наполниме ние 10 души што треба да играме.
Сега тестиравме со 2ца кајганаџии дали работи серверот и каков пинг има. Се е како што треба. Пинговите беа 20-25-30, што е одлично. Нема никаков лаг, имам 50mbps upload.
Сега, нареден чекор, ќе ве тагнам сите што се пријавивте и ќе направиме листа од ранковите и јас штом ги добијам сите ранкови, ќе ги поделам тимовите. Тој што ме нема аднато на Steam нека ме адне, јузер: ficiani2010 и исто така нека влезе во
групата за полесно да се договараме (можеби ќе направиме и group chat), мада мислам дека сите се влезени.
Значи, кои сме 10 души:
@Ficiani | Master Guardian II
@ice_cube Gold Nova 4
@Шеј Лонг | Master Guardian Elite
@Angel05101996 | Gold Nova 2
@Angello
@Атомската мравка | Silver 1
@HoT IcE
@Ryan Giggs | Без ранк
@Мезнаеш | Silver 3
@OMGWTFBBQ | Master Guardian I
Исто така пишете ги во темава вашите ранкови за да може да се направат фер тимови.
Најверојатно ќе фали еден бидејки ice_cube моментално не е во можност да игра, но не е сигурно. Да се надеваме дека ќе се пријави уште еден, или пак ќе викнеме некое другарче, можам јас да викнам.
Значи аднете ме на steam тие што ме немаат аднато (ficiani2010) и влезете во групата, па потоа ќе се договараме за термин. Поздрав.