pa i tie tolku zimaat, nisto poeke 8)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The`bItCh напиша:slasa напиша:najmalce 1000 evra
najmalce 1000 aihihikazhi im kolku zemate vie vo sweden plata da im se kreni kosata
))))
Infected напиша:abe kako i da gledas, koja bilo zemja da ja zemes kako primer ke vidis deka nie sme so najniski plati...vo Francija plakaat danok ama zatoa zemaat plata od 1900-2800 evra kako sto kazuvas a ovde sredna plata ti e 7000-8000 denari...so tie pari ne mozes sam sebesi samo da se prehranis a da ne zboruvame za ostanatite raboti koj mu se neophodni na eden covek za normalen zivot...
Toa ti e kako onaa starata : trazili ste - gledajte!!! Nikoj ne ni e kriv!!!!!!!Infected напиша:Macedalien ne mozam da se slozam so tebe...tie danoci i drugi kurci-palci mi se jasni na mene i ok e toa te razbiram so sakas da mi kazes megutoa drzavicevo ni e partali...
infected напиша:ima luge sto ne mozat da se prehranat vo denot i na site ni e jasno deka toj broj se poveke se zgolemuva...
infected напиша:Vo Makedonija postojat 2 klasi na luge a toa se: mnogu bogati i mnogu siromasni...tie sto se mnogu bogati imaat milioni a tie sto se mngu siromasni kako sto navedov gore nekoj od niv nemaat ni da se prehranat...
infected напиша:i ne mozes ti da mi kazes deka ista e platata i zivotot vo Francija ili vo bilo koja drzava i vo Makedonija...
infected напиша:samiot standard vo Evropskite drzavi e na mnogu povisoko nivo za razlika od nasiot... jas mislam deka site treba da go znaat toa posto ocigledno e
Infected напиша:Macedalien man izgleda ne se razbirame jas i ti
dzabe mi gi pravis tie statistiki i probuvas da me uveris deka zivotot i platite vo Francija i vo Makedonija se podednakvo isto t.e. pravoproporcionalni kako sto kaza
ne be brat ne mozes da sporeduvas 2 drzavi koi se MNOGUUUUU daleku edna od druga...toa ti sto si Makedonec otiden vo druga drzava i edvaj si si dozvolil da otides na odmor posle ne znam kolku godini rabotenje ne znaci deka zitelite Francuzi treba da rabotat isto kolku tebe za da si ovozmozat odmor
drugo e Makedonec vo Francija i Francuzin vo Francija...mnogu jasno koj ima poveke i koj moze poveke da si dozvoli![]()
Princ напиша:ne se razbirame..
kako prvo prasanjeto e postaveno loso. ne mozes nekoj nov vraboten da go prasas kolku saka da go plakjas. jas vikam deka treba da bide pogolema platata (znaci da se krene standardot) no ne mozes da zemas plata onolku kolku sto ti sakas. jas sakam 10 000 evra mesecno. a i 100 000 koga bi dobival, ne bi mi precelo.