Виноскоп 2014 од 24 до 28 Септември

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
На Вера Јанковиќ мисли изгледа. Таа Пандиловска уште за дроги е и да и искочат очите од шуплина.

Оваа не беше водителка во А1 ? А и многу си личат со Пандилоска, или ме шиба гугл квалитетно. :D

Ти читам мисли Џонтра пази се!

Вера ти е вечната водителка на Макфест, остаре на водителското место. Главна рокерка низ скопските фини места и една доста кул фаца со иритирачки глас и став. Али у секој случај жената е на место за нејзини години, издувана е 300 на саат.

На А1 водителка? На шо си денес Џонка? :D

Ти читам мисли Џонтра пази се!

Вера ти е вечната водителка на Макфест, остаре на водителското место. Главна рокерка низ скопските фини места и една доста кул фаца со иритирачки глас и став. Али у секој случај жената е на место за нејзини години, издувана е 300 на саат.

На А1 водителка? На шо си денес Џонка? :D

Нешто емисија немаше ? Абе имаше ... мислам. :D Секој ден на различни чуда сум, ни јас не знам повеќе. :D

Нешто емисија немаше ? Абе имаше ... мислам. :D Секој ден на различни чуда сум, ни јас не знам повеќе. :D
Појма неам мислиш па јас ја следам у кариерава нејзина :D
Колку да врти муабетот.

Толку биле добри Тони и Скандал састаф шо после Пиволенд и на Виноскоп ќе настапуваат ?
И малце појќе оф-топик ама од коа го имаше „стенд апот“ на конференцијата на вмро, кај и да се свртам тони го глеам :D

10616478_924421657572008_1003157776436853792_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom