Viber

• Креатор на темата Креатор на темата Sergej AN
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
8 септември 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0
Zdravo.Privremeno se naogjam vo Italija pa so moite dole se slusam na Mk. broj preku Viber.Ovde prostruea nekoi glasini deka Viber ne e veke bsplaten pocnale da naplakjaat.Ve molam da mi kaze nekoj dali ima nekakva informacija dali ova e tocno.Odnapred blagodaram.

What is Viber and why should I use it?
Viber is a mobile application that allows you to make phone calls and send text messages to all other Viber users for free! Viber is available over WiFi or 3G. Our sound quality is much better than a regular call. Once you and your friends install Viber, you can use it to talk and message as much as you want. Talk, message, and talk and message some more - for free!*

* When you use Viber on a 3G network you may be charged by your carrier

Уживај не се наплаќа. Само Viber со Viber, тоа знаеш нели?

Ако е Viber - Viber НЕ!. Инаку не сум сигурен колку им беше тарифата за Viber - било кој мобилен/фиксен број. Тие што ги имаш тука нека инсталираат Viber и мирна глава.[DOUBLEPOST=1410137020][/DOUBLEPOST]Оди кај нив на страна и одбери ViberOut. Веќе си во Италија, само одбери дека вртиш кон Македонија и ќе ти даде колку ќе чини. Мене ми дава од тука кон Италија 3,75ден/мин, ако свртам од Viber на мобилен, или 0,90ден/мин на фиксен.

Вибер е бесплатен, само оди објасни им на твоите ако успееш.

Тоа е Viber Out. Не се буни...само wifi треба за Viber ништо друго. Шибајте :D

Колку луѓе можат во една група на Viber највеќе да зборуваат заедно? Дали може да се вклучи во група воопшто камера?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom