Fantasy UEFA Champions League - 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Види преку фејсбук да не си се логирал.

Не не. Еве прoбaв преку G+ дa се регистрирaм и викa декa имa aкaунт нa тoј мејл. Знaчи нa тoј ми е, aмa не ми дaвa дa сменaм пaсс.

Можно е да ми го избришале акаунтот? Не можам да се логирам. Пробав да сменам пасс, ми вика го нема тој мејл. Проверив преку друг мејл да не сум бил регистриран, не ми дава ништо...
Те фатиле дека Коста ти е капитен па си рекле еј овој убедливо ќе тепа дај да го банираме да им дадеме шанса и на другите.

Почекај до утре и така знаеш дека сајтов е откачен, утре истиов проблем ако го имаш тури му пепел..

21 денес (засега ако има бонус убо :D ) од Манолас, Нејмар(C), Цеск и Ибраими другите утре

Да му ја предадам капитенската лента од Алаба (7 поени, капитен 14) на Роналдо утре? Лани се заебав вака...

Јас ќе ризикувам 6 поени и ќе го ставам капитен.

Засега 21, вечерва уште Буфон, Кагава, Снајдер, Хави Гарсија и Роналдо капитен. :)

Лани знам дека после четврто коло да направиш тим им важеаше поените од претходните кола а ова година дали се исти критериумите?Поточно сега да направам тим дали ќе ми важат поените кои ги извадиле досега или не? Да знам дали да правам или да не тепам време за џабе.

^ Ми нема логика ова... тогаш би ги одбрал најдобрите играчи до 4то коло и веднаш би зафатил некоја повисока позиција.

Не знам... но прилично сум сигурен дека би почнал со 0

Игра некој предиктор ? Има кајгана лига направено да се прилкучам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom