Резервни наставници за време на штрајк

• Креатор на темата Креатор на темата Bori_se
  • Време на започнување Време на започнување
Значи фактички штрајкот може да трае бесконечно, а замените да си работат наместо штрајкувачите. Што значи дека нема причина зошто владата би потклекнала на барањата на штрајкувачите.
Cool. :coffee:

Абе доста серете, каква еластична кичма имаме добро што не ни забранат да дишиме.
Јас да сум на власт на овој народ би му наплаќал воздух, чисто да видам до која граница е глуп.
А што е данокот уствари? :D

А што е данокот уствари? :D
Знаев дека ке се најде некоја будалетинка да ме праша ова. Не се работи за данок, туку за репресија. Немаш право на ова, немаш право на она. Плаќаш даноци за глупости. Се работи за човечки права, ама ај дека избрза, простено ти е.

Знаев дека ке се најде некоја будалетинка да ме праша ова. Не се работи за данок, туку за репресија. Немаш право на ова, немаш право на она. Плаќаш даноци за глупости. Се работи за човечки права, ама ај дека избрза, простено ти е.
Добро бе се зезам деее, chill.

Нормално дека е правилно. Него што интернет користите во штабот?
Уште ве плаќаат по плескавица и кока кола да оставате вакви коментари?
Не сакам ништо за возврат, работам за каузата.

Сериозно, треба да се скратат малку платите и правата на даскалите. Реално не вреди толку работата. А кадар има со лопата да го риниш.

Сериозно, треба да се скратат малку платите и правата на даскалите. Реално не вреди толку работата. А кадар има со лопата да го риниш.
Под никот имаш потпис Газда. Жално е што не знаеш дека уствари си Слуга.

Важи па да го скратиме тогаш и образованието на учениците наместо 32 букви од азбуката ќе учиме само 30, "њ" и "џ" онака не се користат премногу па нема и да им фалат. Исто така што аир од множење и делење само собирање и одземање е доста за на пазар.

Важи па да го скратиме тогаш и образованието на учениците наместо 32 букви од азбуката ќе учиме само 30, "њ" и "џ" онака не се користат премногу па нема и да им фалат. Исто така што аир од множење и делење само собирање и одземање е доста за на пазар.
Aко може кадар кој е далеку појако образован од учителите во приватен сектор да работи за 10000 и самарот да му го стегнат ондак може истите правила да важат и за даскалите.[DOUBLEPOST=1409951269][/DOUBLEPOST]
Под никот имаш потпис Газда. Жално е што не знаеш дека уствари си Слуга.
Тоа на зафрканција го ставив. А кој е слуга или газда е нерелевантно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom